Повезане вести

Због ове жене Цеца није снимила песму посвећену Жељку: Отпевала је њена колегиница и постала је хит

Због ове жене Цеца није снимила песму посвећену Жељку: Отпевала је њена колегиница и постала је хит

Свет & Скандал 08.01.2025
Цецина најтужнија песма посвећена је Жељку Цеца Ражнатовић у својој богатој музичкој каријери има бројне хитове, међутим, постоје и песме које је одбила да сними, а оне су у извођењу других певача постале веома слушане. Једну… »
Весна Змијанац није хтела да сними ову песму, а онда је доспела у цецине руке! Откривена тајна дуга 30 година, ево свих детаља

Весна Змијанац није хтела да сними ову песму, а онда је доспела у цецине руке! Откривена тајна дуга 30 година, ево свих детаља

Курир 08.01.2025
Један од највећих евергринова Светлане Цеце Ражнатовић, песму "Иди док си млад", требало је да сними Весна Змијанац, која је сада открила праву истину. Наиме, већ годинама кружи сага о песми коју је Цеца снимила у својој 22… »
Весни Змијанац било забрањено да сними Цецину песму: Због стихова о млађем мушкарцу направио јој хаос

Весни Змијанац било забрањено да сними Цецину песму: Због стихова о млађем мушкарцу направио јој хаос

Мондо 08.01.2025
Многи не знају да је "Иди док си млад" прво требало да отпева Весна. Нажалост, ствари нису ишле како је планирано. Иако је готово немогуће замислити да ико други сем Цеце пева многима омиљену песму "Иди док си млад", истина је… »
"Мени је било забрањено": Весна Змијанац открила због чега није смела да сними Цецин највећи хит, Амиџић у чуду

"Мени је било забрањено": Весна Змијанац открила због чега није смела да сними Цецин највећи хит, Амиџић у чуду

Блиц 08.01.2025
Мало ко зна да је један од највећих хитова Цеце Ражнатовић требало да сними Весна Змијанац. Наиме, песму "Иди док си млад", требало је да сними Весна Змијанац, која је сада открила због чега до тога није дошло. Весна је гостујући… »
"Мени је било забрањено...": Весна Змијанц открила због чега је одбила Цецин велики хит, Амиџић остао у чуду

"Мени је било забрањено...": Весна Змијанц открила због чега је одбила Цецин велики хит, Амиџић остао у чуду

Телеграф 08.01.2025
Препоручујемо. Један од највећих евергринова Светлане Цеце Ражнатовић, песму "Иди док си млад", требало је да сними Весна Змијанац, која је сада открила праву истину. Наиме, већ годинама кружи сага о песми коју је Цеца снимила у… »

Вести дана »