Povezane vesti
"Telo mi je unakaženo i izobličeno" Sanja Maletić je dobila dete u 6. deceniji: Vanja je očeva kopija...
Kurir 08.01.2025
Sanja Maletić u 52. godini rodila je devojčicu, a sada je progovorila o trudnoći, porođaju i ćerki Vanji. Kako priznaje pevačica, majčinstvo ju je jako promenilo. - Naravno da me je majčinstvo promenilo. Način života se promenio iz korena. Postala sam… »
"Vanja je očeva kopija": Sanja Maletić je dobila dete u 6. deceniji, progovorila o porođaju: "telo mi je unakaženo i…
Blic 08.01.2025
Pevačica Sanja Maletić u 52. godini se ostvarila kao majka, a sada je progovorila o trudnoći i porođaju i ćerki Vanji. Kako priznaje Sanja Maletić, majčinstvo ju je jako promenilo. - Naravno da me je majčinstvo promenilo. Način života se promenio iz… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 44 povezane
Život, ratište, presuda, nesavesno lečenje, smrt i sahrana generala Ratka Mladića
Mondo pre 12 minutajoš 41 povezana
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih
„Za dve godine uloženo 0 dinara za suzbijanje ambrozije“: Sagovornice Mašine o prevenciji alergena
Mašina pre 5 satijoš 6 povezanih
On je to smeo da radi, a njoj je branio 42 godine: Lazar se oženio Anicom, a ovo je zahtevao od bivše supruge
Telegraf pre 27 minutajoš 21 povezana