Povezane vesti
"Telo mi je unakaženo i izobličeno" Sanja Maletić je dobila dete u 6. deceniji: Vanja je očeva kopija...
Kurir 08.01.2025
Sanja Maletić u 52. godini rodila je devojčicu, a sada je progovorila o trudnoći, porođaju i ćerki Vanji. Kako priznaje pevačica, majčinstvo ju je jako promenilo. - Naravno da me je majčinstvo promenilo. Način života se promenio iz korena. Postala sam… »
"Vanja je očeva kopija": Sanja Maletić je dobila dete u 6. deceniji, progovorila o porođaju: "telo mi je unakaženo i…
Blic 08.01.2025
Pevačica Sanja Maletić u 52. godini se ostvarila kao majka, a sada je progovorila o trudnoći i porođaju i ćerki Vanji. Kako priznaje Sanja Maletić, majčinstvo ju je jako promenilo. - Naravno da me je majčinstvo promenilo. Način života se promenio iz… »
Vesti dana »
Centar za socijalni rad i Hitna pomoć pregledali sina Milomira Jaćimovića koji štrajkuje glađu kod Banovine
Radio 021 pre 9 satijoš 27 povezanih
Da li je Srbija korak bliže Evropi i otvaranju klastera 3? Izborom članova Saveta REM-a jedan od uslova je rešen: "Ostaje nam da ispunimo političke zahteve" (video)
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 2 satajoš 53 povezane