Povezane vesti
„Breni je bio veseo život, a ja propadoh pevajući“: Vesna Zmijanac otkrila zašto je birala najtužnije balade
Nova 08.01.2025
Vesna Zmijanac evocirala je uspomene i govorila o početku karijere, pesmama ali i lepoti po kojoj je svi pamte. Pevačica je u emisiji „Amidži šou“ otkrila i kako je birala pesme koje su vremenom postali vanvremenski hitovi, ali se i dotakla Lepe Brene… »
"Breni je bio veseo život, ja propadoh pevajući" Vesna Zmijanac otkrila zašto je birala najtužnije balade: Moje hitove niko…
Kurir 08.01.2025
Vesna Zmijanac evocirala je uspomene i govorila o početku karijere, pesmama ali i lepoti po kojoj je svi pamte. Pevačica je u emisiji "Amidži šou" otkrila i kako je birala pesme koje su vremenom postali vanvremenski hitovi, ali se i dotakla Lepe Brene… »
Vesti dana »
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Uživo: Igrači Partizana izviždani u prvom meču bez Obradovića – problemi protiv Bajerna
Sputnik pre 14 minutajoš 88 povezanih
Izrael učestvuje na Evroviziji - Slovenija, Španija, Holandija i Irska bojkotuju
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih