Povezane vesti

Milan Vukotić novi fudbaler Partizana

Milan Vukotić novi fudbaler Partizana

Politika pre 1 dan
Doskorašnji fudbaler Budućnosti iz Podgorice Milan Vukotić potpisao je danas za Partizan. Vukotić (22) je sa crno-belima potpisao ugovor na četiri i po godine, i nosiće dres sa brojem 11. „Od malih nogu sam navijač Partizana i drago mi je što… »
"Čim sam dobio Mijatovićev poziv sve drugo bilo je nevažno": Milan došao u Partizan, a 1 odgovor oduševiće sve

"Čim sam dobio Mijatovićev poziv sve drugo bilo je nevažno": Milan došao u Partizan, a 1 odgovor oduševiće sve

Mondo pre 1 dan
Milan Vukotić i zvanično je predstavljen kao novi igrač Partizana. Partizan je u istom danu predstavio novog trenera Srđana Blagojevića i prvo pojačanje Milana Vukotića (22). O doskorašnjem fudbaleru podgoričke Budućnosti pričalo se već neko… »
Vukotić po dolasku u Humsku: "Odbio sam sve ponude zbog Partizana, takav poziv stiže jednom u karijeri"

Vukotić po dolasku u Humsku: "Odbio sam sve ponude zbog Partizana, takav poziv stiže jednom u karijeri"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U danu kada je javnosti predstavio novog trenera Srdjana Blagojevića, Partizan je "potpisao" i prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku - Milana Vukotića (22). Mladi fudbaler je angažovan iz podgoričke Budućnosti, potpisao je ugovor… »

Vesti dana »