Povezane vesti

Milan Vukotić novi fudbaler Partizana

Milan Vukotić novi fudbaler Partizana

Politika 08.01.2025
Doskorašnji fudbaler Budućnosti iz Podgorice Milan Vukotić potpisao je danas za Partizan. Vukotić (22) je sa crno-belima potpisao ugovor na četiri i po godine, i nosiće dres sa brojem 11. „Od malih nogu sam navijač Partizana i drago mi je što sam uspeo… »
"Čim sam dobio Mijatovićev poziv sve drugo bilo je nevažno": Milan došao u Partizan, a 1 odgovor oduševiće sve

"Čim sam dobio Mijatovićev poziv sve drugo bilo je nevažno": Milan došao u Partizan, a 1 odgovor oduševiće sve

Mondo 08.01.2025
Milan Vukotić i zvanično je predstavljen kao novi igrač Partizana. Partizan je u istom danu predstavio novog trenera Srđana Blagojevića i prvo pojačanje Milana Vukotića (22). O doskorašnjem fudbaleru podgoričke Budućnosti pričalo se već neko vreme i sada… »
Vukotić po dolasku u Humsku: "Odbio sam sve ponude zbog Partizana, takav poziv stiže jednom u karijeri"

Vukotić po dolasku u Humsku: "Odbio sam sve ponude zbog Partizana, takav poziv stiže jednom u karijeri"

Telegraf 08.01.2025
Preporučujemo. U danu kada je javnosti predstavio novog trenera Srdjana Blagojevića, Partizan je "potpisao" i prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku - Milana Vukotića (22). Mladi fudbaler je angažovan iz podgoričke Budućnosti, potpisao je ugovor na… »

Vesti dana »