Povezane vesti

Heroj Srbije sa Đetinje noćas nije spavao: Spasio sam je u poslednjem trenutku, podsetio nas na dramu iz 2023.

Heroj Srbije sa Đetinje noćas nije spavao: Spasio sam je u poslednjem trenutku, podsetio nas na dramu iz 2023.

Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Marko Didanović iz Užica je otišao da peca na Božić, a nekoliko sati kasnije postao je heroj Srbije kada je spasio devojčicu iz hlade Đetinje. "I sami vidite kakva je voda Đetinja, juče je malo manja bila. Izašao sam sa… »
Marko otišao na pecanje, pa video devojčicu u ledenoj Đetinji! Obučen skočio da je spasi: "Pamtiću njene oči ceo život"

Marko otišao na pecanje, pa video devojčicu u ledenoj Đetinji! Obučen skočio da je spasi: "Pamtiću njene oči ceo život"

Mondo pre 23 sata
Marko Didanović je spasio devojčicu koja je upala u ledenu Đetinju. Marko Didanović, devojčica koju je spasio iz hladne reke Đetinje i njena porodica, pamtiće ovaj Božić! Marko je sa drugarima otišao na pecanje i nije ni slutio šta ga očekuje… »
Heroj iz Užica na Božić spasao devojčicu iz ledene Đetinje VIDEO

Heroj iz Užica na Božić spasao devojčicu iz ledene Đetinje VIDEO

B92 pre 1 dan
Marko Didanović, devojčica koju je spasao iz hladne reke Đetinje i njena porodica pamtiće ovaj Božić. Marko je sa drugarima otišao na pecanje i nije ni slutio šta ga očekuje. Sve se odigralo u blizini gradske plaže u Užicu, gde je Marko… »
Marko spasio devojčicu

Marko spasio devojčicu

Zoom UE pre 1 dan
UŽICE – Kada je jedan Marko iz Užica danas otišao na pecanje, nije ni slutio da će nekoliko sati kasnije učiniti podvig vredan svakog divljenja: spasiti jedan dečiji život koji je pretila da odnese ledena reka Đetinja”. Naime, Marko Didanović… »

Vesti dana »