Povezane vesti

Oglasila se Milica Veličković nakon porođaja! Objavila prvu fotografiju ćerke i uputila jaku poruku

Oglasila se Milica Veličković nakon porođaja! Objavila prvu fotografiju ćerke i uputila jaku poruku

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, danas, 8. januara, postala je majka devojčice Barbare. Porođaj je bio emotivan trenutak za Milicu, a ponosna mama se prvi put oglasila na društvenim mrežama i podelila prvu… »
"To je njena stvar": Prvo oglašavanje Terzine porodice nakon porođaja Milice Veličković

"To je njena stvar": Prvo oglašavanje Terzine porodice nakon porođaja Milice Veličković

Mondo pre 23 sata
Terzin brat Miloš je priznao i da li će nesuđenoj snajki poslati poruku da vidi kako je i čestita joj. Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković postala je majka! Veličkovićeva se porodila i na svet donela devojčicu koju je dobila sa bivšim… »
Prvo oglašavanje Milice Veličković nakon porođaja! Pokazala naslednicu i otkrila sve detalje: Malo me je namučila…

Prvo oglašavanje Milice Veličković nakon porođaja! Pokazala naslednicu i otkrila sve detalje: Malo me je namučila…

Kurir pre 23 sata
Bivša učesnica " Elite" Milica Veličković porodila se i na svet donela devojčicu Barbaru. Ponosna mama sada se prvi put oglasila nakon porođaja i podelila prvu fotografiju sa malom Barbarom. - Hvala svima na čestitkama, ali pre svega hvala mojoj… »
Sve je počelo filmski! Ovo je ljubavna priča Milice i Terze: Napravio joj dete, pa je trudnu prevario...

Sve je počelo filmski! Ovo je ljubavna priča Milice i Terze: Napravio joj dete, pa je trudnu prevario...

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Bivša učesnica "Elite", Milica Veličković, danas se ostvarila u najlepšoj ulozi! Postala je majka jedne devojčice. Milica je privukla veliku pažnju javnosti, što zbog svog britkog jezika kojim je sekla poput sablje i komentarisala… »
Terzina porodica ne zna da se Milica porodila! Oglasio se šokirani brat: "Očekivao sam da će mi neko javiti"

Terzina porodica ne zna da se Milica porodila! Oglasio se šokirani brat: "Očekivao sam da će mi neko javiti"

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Bivša takmičarka "Elite," Milica Veličković, danas, 8. januara, postala je majka devojčice koju je nazvala Barbara Veličković. Iako je Milica odlučila da beba nosi njeno prezime, domaći mediji su pokušali da dobiju reakciju od… »
Oglasila se baka Milice Veličković o izboru prezimena za bebu: "To je njena odluka..."

Oglasila se baka Milice Veličković o izboru prezimena za bebu: "To je njena odluka..."

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Milica Veličković, bivša učesnica rijalitija "Elita", danas je postala majka devojčice Barbare. Milica je prošle godine ostala trudna sa Borislavom Terzićem Terzom, koji ju je letos verio. Iako je očekivala da će to biti najlepši… »

Vesti dana »