Povezane vesti
"Ovo je postao Divlji zapad, napali su ih bez ikakvog povoda": Oglasio se otac jednog od pretučenih tinejdžera u ns
Mondo pre 22 sata
Oglasio se otac jednog od pretučenih tinejdžera u Novom Sadu. Aleksandar Brborić, otac jednog od mladih fudbalera koje su danas u Novom Sadu pretukli huligani, izjavio je da je "ovo postao Divlji zapad". "Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu… »
Otac 16-godišnjaka kojeg su pretukli huligani u Novom Sadu: Ovo je postao Divlji zapad
Insajder pre 1 dan
Aleksandar Brborić, otac jednog od mladih fudbalera kojeg su danas u Novom Sadu pretukli huligani, izjavio je za novosadski portal 021 da je "ovo postao Divlji zapad". 'Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez… »
Otac 16-godišnjaka kojeg su pretukli huligani u Novom Sadu: Ovo je postao Divlji zapad
Beta pre 1 dan
Aleksandar Brborić, otac jednog od mladih fudbalera kojeg su danas u Novom Sadu pretukli huligani, izjavio je da je "ovo postao Divlji zapad". "Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez igde ikakvog povoda. Ako… »
„Ovo je Divlji zapad, dete su mi pretukli bez ikakvog razloga“: Otac jednog od mladih fudbalera koji su napadnuti u Novom…
Nova pre 24 sata
Aleksandar Brborić, otac jednog od mladih fudbalera koje su danas u Novom Sadu pretukli huligani, izjavio je da je "ovo postao Divlji zapad". „Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez ikakvog povoda. Ako… »
Radio sto plus pre 1 dan
“Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez igde ikakvog povoda. Ako ćemo tako da puštamo našu decu i da ih neko napada, onda smo mi stvarno u velikom problemu. Ovo je stvarno postao teški Divlji zapad”… »
Novi magazin pre 1 dan
Aleksandar Brborić, otac jednog od mladih fudbalera kojeg su danas u Novom Sadu pretukli huligani, izjavio je da je "ovo postao Divlji zapad". "Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez igde ikakvog povoda. Ako… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 53 minutajoš 76 povezanih
Počeli pregovori prosvetara i premijera Vučevića: Na stolu dve opcije
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Inicijativa Most ostaje i sutra ispred RTS-a, traži da Javni servis objektivno informiše o blokadama
Nova pre 3 satajoš 23 povezane