Povezane vesti

Vučić SA tamarom i vukanom POSETIO MANASTIR Đunis: "Povratak veri i njenim simbolima je povratak onim vrednostima koje su…

Vučić SA tamarom i vukanom POSETIO MANASTIR Đunis: "Povratak veri i njenim simbolima je povratak onim vrednostima koje su…

Kurir pre 1 dan
"Tamara, Vukan i ja posetili smo danas manastir Đunis, nedaleko od Kruševca", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispod objave na svom Instagram nalogu. - Ova svetinja postoji još od kraja 19.veka kada se trinaestogodišnjoj devojčici… »
"Tamara, Vukan i ja posetili smo Đunis": Vučič nakon Hilandara u manastiru kod Kruševca

"Tamara, Vukan i ja posetili smo Đunis": Vučič nakon Hilandara u manastiru kod Kruševca

Mondo pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je sa porodicom manastir Đunis. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon posete Hilandaru, uputio se sa porodicom u manastir Đunis. "Tamara, Vukan i ja posetili smo danas manastir Đunis, nedaleko od… »
Vučić sa porodicom obišao manastir Đunis kod Kruševca: Povratak veri i njenim simbolima

Vučić sa porodicom obišao manastir Đunis kod Kruševca: Povratak veri i njenim simbolima

Euronews pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas sa porodicom manastir Đunis, nedaleko od Kruševca. Predsednik je podsetio da ova svetinja postoji od kraja 19. veka i istakao da je povratak veri i njenim simbolima povratak onim vrednostima koje su… »
Predsednik Vučić drugi dan Božića proveo u ovoj srpskoj svetinji: Evo ko mu je pravio društvo

Predsednik Vučić drugi dan Božića proveo u ovoj srpskoj svetinji: Evo ko mu je pravio društvo

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, na drugi dan Božića, u pratnji supruge Tamare i sina Vukana, posetio manastir Đunis, koji se nalazi nedaleko od Kruševca. "Tamara, Vukan i ja posetili smo danas manastir Đunis, nedaleko… »

Vesti dana »