Повезане вести
Вучић СА тамаром и вуканом ПОСЕТИО МАНАСТИР Ђунис: "Повратак вери и њеним симболима је повратак оним вредностима које су…
Курир 08.01.2025
"Тамара, Вукан и ја посетили смо данас манастир Ђунис, недалеко од Крушевца", поручио је председник Србије Александар Вучић испод објаве на свом Инстаграм налогу. - Ова светиња постоји још од краја 19.века када се… »
"Тамара, Вукан и ја посетили смо Ђунис": Вучич након Хиландара у манастиру код Крушевца
Мондо 08.01.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је са породицом манастир Ђунис. Председник Србије Александар Вучић, након посете Хиландару, упутио се са породицом у манастир Ђунис. "Тамара, Вукан и ја посетили смо данас манастир… »
Вучић са породицом обишао манастир Ђунис код Крушевца: Повратак вери и њеним симболима
Еуроневс 08.01.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас са породицом манастир Ђунис, недалеко од Крушевца. Председник је подсетио да ова светиња постоји од краја 19. века и истакао да је повратак вери и њеним симболима повратак оним… »
Председник Вучић други дан Божића провео у овој српској светињи: Ево ко му је правио друштво
Телеграф 08.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић је данас, на други дан Божића, у пратњи супруге Тамаре и сина Вукана, посетио манастир Ђунис, који се налази недалеко од Крушевца. "Тамара, Вукан и ја посетили смо данас манастир… »
Вести дана »

(Мапа) аларм у црвеном, РХМЗ шаље хитна СМС упозорења: Данас још хладније и још јача киша и снег, ова 2 дела Србије најкритичнија
Блиц пре 40 минутајош 112 повезане

Нови Сад: Седница Скупштине града, власт одбија да распише изборе за месне заједнице
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Вучић: Пруга Нови Сад-Суботица пушта се у саобраћај у среду, повратна карта до Београда 2.000 динара
РТВ пре 21 минутајош 29 повезаних

Објављено име нападача код синагоге у Манчестеру: Ухапшено још троје људи
Н1 Инфо пре 3 сатајош 15 повезаних