Povezane vesti

Dodik: Balkanske zemlje ne treba da idu ka Evropskoj uniji; Srpska ima budućnost, njen sveti zadatak je da izađe iz BiH

Dodik: Balkanske zemlje ne treba da idu ka Evropskoj uniji; Srpska ima budućnost, njen sveti zadatak je da izađe iz BiH

RTV pre 22 sata
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da balkanske zemlje ne treba da idu ka Evropskoj uniji i da će se u narednih nekoliko meseci dobro razmisliti da li da se nastavi kretanje evropskim putem. "Kada BiH uđe u EU, to… »
Dodik: EU je podvala i ona je propala, samo se to još ne objavljuje

Dodik: EU je podvala i ona je propala, samo se to još ne objavljuje

Sputnik pre 23 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da balkanske zemlje ne treba da idu ka Evropskoj uniji i da će se u narednih nekoliko meseci dobro razmisliti da li da se nastavi kretanje evropskim putem. "Kada BiH uđe u EU, to znači da nema… »
Dodik: Balkanske zemlje ne treba da idu ka EU, ona je propala, samo se to još ne objavljuje

Dodik: Balkanske zemlje ne treba da idu ka EU, ona je propala, samo se to još ne objavljuje

Euronews pre 23 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da balkanske zemlje ne treba da idu ka Evropskoj uniji i da će se u narednih nekoliko meseci dobro razmisliti da li da se nastavi kretanje evropskim putem. "Kada BiH uđe u EU, to znači da nema… »
Dodik: Postoperativni oporavak u toku, bolje sam, ali još ne skroz dobro

Dodik: Postoperativni oporavak u toku, bolje sam, ali još ne skroz dobro

Euronews pre 24 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da se oseća sve bolje, ali da još uvek nije skroz dobro. "Potrebno je da istrpim ovih 60 dana smanjenih fizičkih i radnih aktivnosti i da se onda vratim na posao", rekao je predsednik… »
"Video sam odvezanu pertlu, sagnuo se i..." Dodik prvi put u javnosti posle operacije: Lider RS otkrio detalje bolesti i…

"Video sam odvezanu pertlu, sagnuo se i..." Dodik prvi put u javnosti posle operacije: Lider RS otkrio detalje bolesti i…

Kurir pre 24 sata
Osećam se sve bolje, ali još nisam skroz dobro. Potrebno je da istrpim ovih 60 dana smanjenih fizičkih i radnih aktivnosti i da se onda vratim na posao, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u godišnjem intervjuu za RTRS, govoreći o… »

Vesti dana »