Повезане вести

Фицо каже да би Словачка могла да ускрати помоћ Украјини због обуставе испоруке гаса

Фицо каже да би Словачка могла да ускрати помоћ Украјини због обуставе испоруке гаса

Слободна Европа 09.01.2025
Словачка разматра мере против Украјине, укључујући ускраћивање помоћи ако се не пронађе решење за одлуку Кијева да искључи руски гас, изјавио је словачки премијер Роберт Фицо у четвртак после разговора с европским комесаром… »
Словачка узвраћа ударац: Фицо запретио оштрим мерама против Кијева због обуставе руског гаса

Словачка узвраћа ударац: Фицо запретио оштрим мерама против Кијева због обуставе руског гаса

Правда 09.01.2025
Ако не буду решени проблеми са транзитом руског гаса кроз Украјину, Словачка ће предузети оштре мере против Кијева, изјавио је словачки премијер Роберт Фицо. "Мере би могле да обухватају заустављање хуманитарне помоћи, укидање… »
Фицо: Словачка ће усвојити мере против Украјине ако се не реши проблем транзита гаса

Фицо: Словачка ће усвојити мере против Украјине ако се не реши проблем транзита гаса

Еуроневс 09.01.2025
Словачка ц́е усвојити оштре реципрочне мере против Украјине ако се не реше проблеми који су настали након што Кијев није продужио споразум са Москвом о транзиту руског гаса кроз Украјину, изјавио је данас словачки премијер Роберт… »
Фицо упутио оштру поруку Украјини: Ако не реше ово питање, Словачка би могла да прекине хитне испоруке струје

Фицо упутио оштру поруку Украјини: Ако не реше ово питање, Словачка би могла да прекине хитне испоруке струје

Телеграф 09.01.2025
Теме за вас. Словачка ће усвојити оштре реципрочне мере против Украјине ако се не реше проблеми који су настали након што Кијев није продужио споразум са Москвом о транзиту руског гаса кроз Украјину, изјавио је данас словачки… »
Фицо потврдио да је осигурао плин за Словачку

Фицо потврдио да је осигурао плин за Словачку

Ал Јазеера 09.01.2025
‘Требало је да осигурам плин бар за домаћу потрошњу – што смо и урадили’, рекао је премијер Словачке Роберт Фицо, без изношења додатних детаља. Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је да је током посјете руском предсједнику… »
Фицо: Са Путином сам осигурао снадбевање гасом за Словачку

Фицо: Са Путином сам осигурао снадбевање гасом за Словачку

Правда 09.01.2025
Премијер Словачке Роберт Фицо каже да је током посете руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао снабдевање гасом за Словачку упркос томе што је Украјина обуставила транзит руског гаса на почетку 2025… »
Фицо потврдио да је обезбедио снабдевање гасом за Словачку

Еуроневс 09.01.2025
Премијер Словачке Роберт Фицо јуче је изјавио да је током посете руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао снабдевање гасом за Словачку упркос томе што је Украјина обуставила транзит руског гаса на… »

НИН 09.01.2025
Премијер Словачке Роберт Фицо јуче је изјавио да је током посете руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао снабдевање гасом за Словачку упркос томе што је Украјина обуставила транзит руског гаса на… »
Фицо потврдио: Обезбедио сам снабдевање гасом за Словачку током посете Путину

Фицо потврдио: Обезбедио сам снабдевање гасом за Словачку током посете Путину

Телеграф 09.01.2025
Препоручујемо. Премијер Словачке Роберт Фицо јуче је изјавио да је током посете руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао снабдевање гасом за Словачку упркос томе што је Украјина обуставила транзит… »

Блиц 09.01.2025
Премијер Словачке Роберт Фицо данас је изјавио да је током посете руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао снабдевање гасом за Словачку упркос томе што је Украјина обуставила транзит руског гаса на… »
Словачка разбила блокаду Фицо: Обезбедио сам руски гас

Словачка разбила блокаду Фицо: Обезбедио сам руски гас

Курир 09.01.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је Словачкој током посета руском председнику Владимиру Путину у Москви прошлог месеца осигурао Словачкој залихе гаса, пре него што је Украјина обуставила транзит из Русије… »

Вести дана »