Povezane vesti
"Ubio sam 15 ljudi, sad ću i vas": Reči koje je ubica sa Cetinja rekao rođenoj sestri pre nego što joj je pucao u glavu lede…
Blic 09.01.2025
"Ubio sam 15 ljudi, sad ste vi na redu!", rekao je, navodno, Aco Martinović (45) kada je 1. januara došao u porodičnu kuću svoje sestre Zorice Vuletić (42) na Cetinju. Prethodno je u kafani i na još nekoliko lokacija ubio 11 ljudi i ranio četvoro. Kako… »
"Ubio sam 15 ljudi, sad ste vi na redu!" Aco Martinović nakon krvavog pira došao sestri na vrata, pucao joj u glavu pred…
Kurir 09.01.2025
"Ubio sam 15 ljudi, sad ste vi na redu!", rekao je, navodno, Aco Martinović (45) kada je 1. januara došao u porodičnu kuću svoje sestre Zorice Vuletić (42) na Cetinju. Prethodno je u kafani i na još nekoliko lokacija ubio 11 ljudi i ranio četvoro. Kako… »
Vesti dana »
Poslanik ZLF-a Bogdan Radovanović napadnut metalnom šipkom u Mionici: „Policija odbila da legitimiše batinaše“
Serbian News Media pre 52 minutajoš 39 povezanih
(BLOG) Kordon policije raspoređen ispred zgrade opštine Sečanj: Studenti u Mionici pozvali na okupljanje nakon brojnih incidenata na izborima
N1 Info pre 17 minutajoš 124 povezane
(VIDEO) Studenti i građani se okupili ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima
N1 Info pre 17 minutajoš 11 povezanih
Klizište kod Centra izvrsnosti i dalje neobezbeđeno, primećeni novi odroni asfalta
Serbian News Media pre 57 minutajoš 6 povezanih
Zvezda nakon drame i goleade slavila u Zaječaru: Crveno-beli srušili OFK Beograd, Ivanić sjajnim golom spasao šampiona u 88. minutu!
Kurir pre 22 minutajoš 77 povezanih