Povezane vesti
Đurić: Republika Srpska konstanta, nastavićemo da je podržavamo u skladu sa Dejtonom
Euronews 09.01.2025
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je Republika Srpska za Srbiju konstanta i da će Srbija nastaviti da je podržava u skladu sa Dejtonskim sporazumom, a da je prisustvo državnog rukovodstva Srbije na obeležavanju Dana Republike… »
Đurić: Republika Srpska konstanta, nastavićemo da je podržavamo u skladu sa Dejtonom
Telegraf 09.01.2025
Preporučujemo. Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je Republika Srpska za Srbiju konstanta i da će Srbija nastaviti da je podržava u skladu sa Dejtonskim sporazumom, a da je prisustvo državnog rukovodstva Srbije na obeležavanju Dana… »
Đurić: Srbija će pod vođstvom predsednika Vučića nastaviti da podržava Republiku Srpsku
NIN 09.01.2025
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je juče u Banjaluci da su Republika Srpska i njen narod od suštinskog značaja za Srbiju i poručio da će Srbija i državno rukovodstvo pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića nastaviti da pružaju podršku… »
"Mi na ljude s ove strane Drine gledamo s puno ljubavi"! Đurić: Srbija će pod vođstvom predsednika Vučića nastaviti da…
Blic 08.01.2025
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas u Banjaluci da su Republika Srpska i njen narod od suštinskog značaja za Srbiju i poručio da će Srbija i državno rukovodstvo pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića nastaviti da pružaju podršku… »
Vesti dana »
„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 41 minutajoš 50 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 10 povezanih
Rokvić (NPS): Savet REM-a mora biti garant da svaki građanin zna istinu
Beta pre 11 minutajoš 22 povezane