Povezane vesti

Majk: "Imao sam osećaj da ću dobiti otkaz"

Majk: "Imao sam osećaj da ću dobiti otkaz"

B92 pre 15 sati
Košarkaš Partizana Ajzea Majk imao je težak period privikavanja u Beogradu jer je zbog povrede noge propustio gotovo cele pripreme i vratio se na teren tek sredinom novembra. Majk je u intervjuu za Sport klub govorio o tom periodu, a sada se privikao… »
"Plašio sam se otkaza, pomogao mi je Partizanov psiholog"

"Plašio sam se otkaza, pomogao mi je Partizanov psiholog"

Sportske.net pre 16 sati
Navijači KK Partizan najduže su čekali da proradi Ajzea Majk od svih letošnjih pojačanja budući da je doskorašnji prvotimac francuskog Burža prve minute u dresu beogradskih crno-belih zabeležio tek 20. oktobra u okršaju protiv Zadra. Na prvi… »
„Osećao sam se kao da sam na začelju čopora, mislio sam da će me otpustiti“: Košarkaš Partizana o problemima sa…

„Osećao sam se kao da sam na začelju čopora, mislio sam da će me otpustiti“: Košarkaš Partizana o problemima sa…

Danas pre 16 sati
Košarkaš Partizana Ajzea Majk propustio je skoro cele pripreme zbog povrede noge, zbog čega je tek u novembru dobio veću minutažu na terenu. Pored timske atmosfere koja vlada u Partizanu i o narednom protivniku u Evroligi Panatinaikosu, Majk je… »
Otvoreno priznanje Ajzeje Majka: Mislio sam da će me Partizan otpustiti

Otvoreno priznanje Ajzeje Majka: Mislio sam da će me Partizan otpustiti

Mondo pre 16 sati
Kanadski košarkaš iz redova Partizana Ajzeja Majk svestan je da je bio u velikom zaostatku jer se povredio na startu priprema i dugo mu je trebalo da uđe u "dril" Željka Obradovića. Ajzeja Majk stigao je letos u Partizan iz Burga, a navijači… »
Ajzea Majk: Plašio sam se da će mi Partizan dati otkaz

Ajzea Majk: Plašio sam se da će mi Partizan dati otkaz

Sport klub pre 19 sati
Predviđen je da bude startni krilni centar Partizana u ovoj sezoni, ali očekivane partije počeo je da pruža tek pred Novu godinu. Ipak, veoma brzo Ajzea Majk je postao jedan od bitnijih igrača u rotaciji Željka Obradovića. U svojoj prvoj… »

Vesti dana »