Povezane vesti
"Plašim se da će moje dete postati kao zločinac iz Ribnikara" Potresno svedočenje očajne majke: Sad živi sa ocem koji me je…
Kurir 09.01.2025
Potresna priča Sandre Vitez bi treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko nasilje u braku, sada doživljava verbalno nasilje čak i od mlađeg sina. Ona je za Kurir televiziju ispričala svoju bolnu ispovest, a na… »
"Plašim se da mi dete ne postane dečak ubica iz Ribnikara": Bolne reči Sandre koju je muž godinama zlostavljao
Mondo 09.01.2025
Sandre Vitez godinama ie trpela nasilje od strane supruga, a sada je zabrinuta zbog svoje dece koje otac psihički i fizički zlostavlja. Potresna priča Sandre Vitez treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko… »
Vesti dana »
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića – odata pošta na mestu zločina, pomen u Hramu Svetog Save
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Đilas na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića: Pravda mora biti zadovoljena
Danas pre 8 satijoš 26 povezanih
Slučaj Jelene Kleut nastavak velike čistke na univerzitetima u Srbiji
Jug press pre 1 satjoš 60 povezanih
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 64 povezane
Bolnica u Čačku: Jedna osoba preminula, šest povređeno u lančanom sudaru ispred tunela Munjino brdo
Insajder pre 1 satjoš 47 povezanih