Povezane vesti
"Plašim se da će moje dete postati kao zločinac iz Ribnikara" Potresno svedočenje očajne majke: Sad živi sa ocem koji me je…
Kurir 09.01.2025
Potresna priča Sandre Vitez bi treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko nasilje u braku, sada doživljava verbalno nasilje čak i od mlađeg sina. Ona je za Kurir televiziju ispričala svoju bolnu ispovest, a na… »
"Plašim se da mi dete ne postane dečak ubica iz Ribnikara": Bolne reči Sandre koju je muž godinama zlostavljao
Mondo 09.01.2025
Sandre Vitez godinama ie trpela nasilje od strane supruga, a sada je zabrinuta zbog svoje dece koje otac psihički i fizički zlostavlja. Potresna priča Sandre Vitez treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju traži od nadležnih spisak 4,8 miliona nelegalnih objekata u Srbiji
Forbes pre 2 satajoš 6 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 29 minutajoš 65 povezanih

Generalni štrajk u Italiji! Blokade širom zemlje zbog Gaze: Masovni protesti u Rimu, Milanu, Bolonji i drugim gradovima
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Još sutra u Novom Sadu veoma toplo i sunčano, a onda slede zahlađenje i kiša
Radio 021 pre 4 satijoš 45 povezanih