Povezane vesti
"Plašim se da će moje dete postati kao zločinac iz Ribnikara" Potresno svedočenje očajne majke: Sad živi sa ocem koji me…
Kurir 09.01.2025
Potresna priča Sandre Vitez bi treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko nasilje u braku, sada doživljava verbalno nasilje čak i od mlađeg sina. Ona je za Kurir televiziju ispričala svoju bolnu ispovest… »
"Plašim se da mi dete ne postane dečak ubica iz Ribnikara": Bolne reči Sandre koju je muž godinama zlostavljao
Mondo 09.01.2025
Sandre Vitez godinama ie trpela nasilje od strane supruga, a sada je zabrinuta zbog svoje dece koje otac psihički i fizički zlostavlja. Potresna priča Sandre Vitez treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko… »
Vesti dana »
Počasni konzul Srbije u Izraelu za "Svet i mi": Srpski državljanin Alon Ohel u teškom stanju, čeka razmenu (VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 18 povezanih
Predsednik Rumunije podnosi ostavku: Klaus Johanis u sredu napušta funkciju šefa države
Kurir pre 3 satajoš 23 povezane
Petodnevni bojkot velikih trgovinskih lanaca – šta traže potrošači, a šta kažu poslodavci
RTS pre 3 satajoš 22 povezane
Šta će biti sa palestincima u gazi: Tramp ne prestaje da šokira planovima: "Neće imati pravo da se vrate u enklavu"
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih