Povezane vesti
"Plašim se da će moje dete postati kao zločinac iz Ribnikara" Potresno svedočenje očajne majke: Sad živi sa ocem koji me…
Kurir pre 17 sati
Potresna priča Sandre Vitez bi treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko nasilje u braku, sada doživljava verbalno nasilje čak i od mlađeg sina. Ona je za Kurir televiziju ispričala svoju bolnu ispovest… »
"Plašim se da mi dete ne postane dečak ubica iz Ribnikara": Bolne reči Sandre koju je muž godinama zlostavljao
Mondo pre 19 sati
Sandre Vitez godinama ie trpela nasilje od strane supruga, a sada je zabrinuta zbog svoje dece koje otac psihički i fizički zlostavlja. Potresna priča Sandre Vitez treba da bude opomena i upozorenje. Ova žena, osim što je trpela psihičko i fizičko… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana