Povezane vesti
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je njena rodbina pozvonila" Naš pevač prvu bračnu noć nikad neće zaboraviti: Ja sam…
Kurir 09.01.2025
Stevan Anđelković uživa sa suprugom Natašom u braku koji su sklopili 2018. godine, sa kojom je prvobitno bio u vezi 11 godina, a jednom prilikom je otkrio neprijatnu situaciju koja se dogodila prve bračne noći. Stevan se prisetio šta se dogodilo u… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu kada se to desilo": Pevač je 11 godina u braku sa fatalnom brinetom, a evo kakvu…
Blic 09.01.2025
Pevač Stevan Anđelković uživa sa suprugom Natašom u braku koji su sklopili 2018. godine, sa kojom je prvobitno bio u vezi 11 godina, a jednom prilikom je otkrio neprijatnu situaciju koja se dogodila prve bračne noći. Stevan se prisetio šta se dogodilo u… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 31 povezana
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 18 minutajoš 43 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 42 minutajoš 86 povezanih