Povezane vesti
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je njena rodbina pozvonila" Naš pevač prvu bračnu noć nikad neće zaboraviti: Ja sam…
Kurir 09.01.2025
Stevan Anđelković uživa sa suprugom Natašom u braku koji su sklopili 2018. godine, sa kojom je prvobitno bio u vezi 11 godina, a jednom prilikom je otkrio neprijatnu situaciju koja se dogodila prve bračne noći. Stevan se prisetio šta se dogodilo u… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu kada se to desilo": Pevač je 11 godina u braku sa fatalnom brinetom, a evo kakvu…
Blic 09.01.2025
Pevač Stevan Anđelković uživa sa suprugom Natašom u braku koji su sklopili 2018. godine, sa kojom je prvobitno bio u vezi 11 godina, a jednom prilikom je otkrio neprijatnu situaciju koja se dogodila prve bračne noći. Stevan se prisetio šta se dogodilo u… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Rafinerija Pančevo počela proces obustave rada, država obezbeđuje platni promet sa NIS-om do kraja nedelje
RTS pre 12 minutajoš 1 povezana
Narodna skupština glasa o 58 tačaka, među kojima je i predlog budžeta za 2026. godinu
RTS pre 37 minutajoš 1 povezana
U Srbiji umereno oblačno sa sunčanim intervalima, temperature do 12 stepeni
RTV pre 6 satijoš 4 povezane
CIK u Prištini odbila da verifikuje Srpsku listu za izbore u decembru
Danas pre 10 satijoš 1 povezana