Повезане вести
Професори: Подршка студентима је важна, оставили смо им посао који сами нисмо завршили и дужни смо им
Н1 Инфо 09.01.2025
Међу 4.000 хиљаде потписа професора из целе Србије, који су до сада подржали студентске захтеве, су и професори крагујевачког универзитета. Званичним писмом подршке и својим потписом стали су уз студенте у, како су истакли… »
Студентске протесте и захтеве подржало око 4.000 универзитетских професора
Нова 09.01.2025
Студенте у Србији који дуже од месец дана блокирају факултете, до данас је јавним писмом подржало скоро 4.000 универзитетских професора. На интернет адреси, где професори могу потписати јавно писмо, тренунто је 3.938 потписника… »
Студентске захтеве подржало око 4.000 универзитетских професора и сарадника
Недељник 09.01.2025
Око 4.000 универзитетских професора, сарадника и истраживача у Србији подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
НИН 09.01.2025
Око 4.000 универзитетских професора, сарадника и истраживача у Србији подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
Нови магазин 09.01.2025
Око 4.000 универзитетских професора, сарадника и истраживача у Србији подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
Инсајдер 09.01.2025
Око 4.000 универзитетских професора, сарадника и истраживача у Србији подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. 'Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
Бета 09.01.2025
Студенте подржало око 4.000 универзитетских професора и сарадника
Недељник 09.01.2025
Око 4.000 универзитетских професора, сарадника и истраживача у Србији подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи… »
Данас 09.01.2025
Н1 Инфо 09.01.2025
Радио сто плус 09.01.2025
“Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и истраживачи универзитета широм Србије одлучно стојимо уз своје студенте у заједничкој борби за боље друштво”, наводи се у писму објављеном 5. јануара. Потписници… »
Скоро 4.000 универзитетских професора подржало студенте у блокади
Радио 021 09.01.2025
Скоро 4.000 универзитетских професора пружило је подршку студентима у блокади. Јавно писмо које сваким даном има све више потписа, до сада је подржало 3.939 професора, сарадника и истраживача у Србији. "Поштоване грађанке и… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана