Povezane vesti
Profesori: Podrška studentima je važna, ostavili smo im posao koji sami nismo završili i dužni smo im
N1 Info pre 10 sati
Među 4.000 hiljade potpisa profesora iz cele Srbije, koji su do sada podržali studentske zahteve, su i profesori kragujevačkog univerziteta. Zvaničnim pismom podrške i svojim potpisom stali su uz studente u, kako su istakli, zajedničkoj borbi za… »
Studentske proteste i zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora
Nova pre 17 sati
Studente u Srbiji koji duže od mesec dana blokiraju fakultete, do danas je javnim pismom podržalo skoro 4.000 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, trenunto je 3.938 potpisnika za podršku studentima… »
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Nedeljnik pre 18 sati
Oko 4.000 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača u Srbiji podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
NIN pre 17 sati
Oko 4.000 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača u Srbiji podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Novi magazin pre 18 sati
Oko 4.000 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača u Srbiji podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Insajder pre 18 sati
Oko 4.000 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača u Srbiji podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. 'Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Beta pre 18 sati
Studente podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Nedeljnik pre 18 sati
Oko 4.000 univerzitetskih profesora, saradnika i istraživača u Srbiji podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Danas pre 18 sati
N1 Info pre 18 sati
Skoro 4.000 univerzitetskih profesora podržalo studente u blokadi
Radio 021 pre 18 sati
Skoro 4.000 univerzitetskih profesora pružilo je podršku studentima u blokadi. Javno pismo koje svakim danom ima sve više potpisa, do sada je podržalo 3.939 profesora, saradnika i istraživača u Srbiji. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi… »
Radio sto plus pre 18 sati
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, navodi se u pismu objavljenom 5. januara. Potpisnici su osudili… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana