Povezane vesti

Saznali žreb, pa otkrili kako je došlo do saradnje: Marej objasnio kako ga je Novak nazvao!

Saznali žreb, pa otkrili kako je došlo do saradnje: Marej objasnio kako ga je Novak nazvao!

Hot sport pre 19 sati
Zanimljiva priča! Novak Đoković u četvrtak je saznao svoje protivnike na žrebu na Australijan Openu a put do velikog finala prvog Grend slema u sezoni neće biti nimalo lak. Ipak, Endi Marej je i pored komplikovanog žreba, našao vremena da objasni… »
Zašto je Mari prihvatio Đokovićev poziv?; "Nisam to očekivao"

Zašto je Mari prihvatio Đokovićev poziv?; "Nisam to očekivao"

B92 pre 20 sati
Endi Mari je objasnio kako je postao trener Novaka Đokovića. Novi trener Novaka Đokovića, Škot Endi Mari, govorio je o početku saradnje sa srpskim teniserom i koliko je sve bilo čudno i neočekivano. Sve je počelo tokom jedne golf partije, a… »
Marej: Đoković je direktno kriv za moja četiri poraza u finalu Melburna, ovo mi je prilika da ga sabotiram

Marej: Đoković je direktno kriv za moja četiri poraza u finalu Melburna, ovo mi je prilika da ga sabotiram

Sportski žurnal pre 21 sat
Marej otkrio kako je počela saradnja sa Novakom. Endi Mari je otkrio kako je došlo do toga da postane trener jednom od najvećih rivala s kojima je godinama delio terene širom sveta – Novaku Đokoviću. - Zanimljivo je da sam u trenutku kad je sve… »
Filmska scena na golfu, Marej "izneverio" sebe zbog Đokovića

Filmska scena na golfu, Marej "izneverio" sebe zbog Đokovića

Sportske.net pre 22 sata
Ulazak Endija Mareja u trenerske vode bila je jedna od udarnih teniskih vesti krajem prošle godine, ali saradnja Britanca sa Novakom Đokovićem dobila je novu pažnju javnosti uoči početka predstojećeg Australijan opena koji startuje 12. januara… »
„Ništa gore mi ne pada na pamet“: Mari prvi put otkrio kako je izgledao čuveni poziv Novaka, šokirao se kao nikad

„Ništa gore mi ne pada na pamet“: Mari prvi put otkrio kako je izgledao čuveni poziv Novaka, šokirao se kao nikad

Nova pre 22 sata
Endi Mari, nekadašnji broj 1 na ATP listi, postao je trener Novaka Đokovića, a sada je sam prvi put govorio o tome kako je protekla sudbonosna razmena poruka. Nekada su bili veliki rivali na terenu, a sada će biti u istom uglu. Đoković pokušava da… »
Trenutak kad je Mari postao Đokovićev trener: Igrao sam golf…

Trenutak kad je Mari postao Đokovićev trener: Igrao sam golf…

Sport klub pre 1 dan
Bivši britanski teniser Endi Mari objasnio je kako je došao do posla trenera nekada velikom rivalu po terenima širom sveta - Srbinu Novaku Đokoviću. Ovaj tandem pojaviće se u tom svojstvu premijerno na Australijan openu u Melburnu, a najtrofejniji… »

Vesti dana »