Povezane vesti
"Tužno je kad dobijem pitanje u kojoj kafani radim" Danica Krstić o karijeri, suprugu koga krije od javnosti: Treba da…
Kurir 09.01.2025
Danica Krstić se pre dve godine udala, kada je sudbonosno “da” izgovorila izabraniku Nikoli, koji je po zanimanju stomatolog. Oni su prošle godine saznali da će postati roditelji dečaka. - Rad na sebi mi je pre trudnoće pomogao da sve gledam… »
"Volela bih da naše dete ne bude jedinče kao ja": Pevačica Danica Krstić o trudnoći i suprugu kog krije od javnosti: "On…
Blic 09.01.2025
Danica Krstić se pre dve godine udala, kada je sudbonosno “da” izgovorila izabraniku Nikoli, koji je po zanimanju stomatolog. Oni su prošle godine saznali da će postati roditelji dečaka. - Rad na sebi mi je pre trudnoće pomogao da sve gledam… »
Vesti dana »

Đilas: SSP podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića i SNS
Serbian News Media pre 34 minutajoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 4 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 5 satijoš 48 povezanih