Povezane vesti
"Tužno je kad dobijem pitanje u kojoj kafani radim" Danica Krstić o karijeri, suprugu koga krije od javnosti: Treba da…
Kurir pre 18 sati
Danica Krstić se pre dve godine udala, kada je sudbonosno “da” izgovorila izabraniku Nikoli, koji je po zanimanju stomatolog. Oni su prošle godine saznali da će postati roditelji dečaka. - Rad na sebi mi je pre trudnoće pomogao da sve gledam… »
"Volela bih da naše dete ne bude jedinče kao ja": Pevačica Danica Krstić o trudnoći i suprugu kog krije od javnosti: "On…
Blic pre 19 sati
Danica Krstić se pre dve godine udala, kada je sudbonosno “da” izgovorila izabraniku Nikoli, koji je po zanimanju stomatolog. Oni su prošle godine saznali da će postati roditelji dečaka. - Rad na sebi mi je pre trudnoće pomogao da sve gledam… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 4 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana