Povezane vesti
Misterija! Traži se osoba koja je ostavila fetus u Botaničkoj bašti: Istraga morbidnog slučaja u punom jeku!
Kurir pre 1 dan
U toku je istraga morbidnog slučaja koji je uznemirio Beograđane 8. januara! Naime, u Botaničkoj bašti u centru grada, pronađen je ljudski fetus u kutiji za nakit, a utvrđeno je da je dugačak devet centimetara. Čistio dvorište Kako se saznaje… »
„Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit“: Evo šta je ispričao čuvar…
Nova pre 17 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! „Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »
"Krenuo sam da čistim, a: Onda..." Evo šta je rekao čuvar Botaničke bašte koji je pronašao ljudski fetus
Blic pre 18 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »
"Krenuo sam da čistim i kod fontane pronašao kutiju za nakit..." Šta je čuvar Botaničke bašte rekao u policiji! Opisao…
Kurir pre 17 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane. - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana