Povezane vesti

Misterija! Traži se osoba koja je ostavila fetus u Botaničkoj bašti: Istraga morbidnog slučaja u punom jeku!

Misterija! Traži se osoba koja je ostavila fetus u Botaničkoj bašti: Istraga morbidnog slučaja u punom jeku!

Kurir pre 1 dan
U toku je istraga morbidnog slučaja koji je uznemirio Beograđane 8. januara! Naime, u Botaničkoj bašti u centru grada, pronađen je ljudski fetus u kutiji za nakit, a utvrđeno je da je dugačak devet centimetara. Čistio dvorište Kako se saznaje… »
„Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit“: Evo šta je ispričao čuvar…

„Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit“: Evo šta je ispričao čuvar…

Nova pre 17 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! „Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »
"Krenuo sam da čistim, a: Onda..." Evo šta je rekao čuvar Botaničke bašte koji je pronašao ljudski fetus

"Krenuo sam da čistim, a: Onda..." Evo šta je rekao čuvar Botaničke bašte koji je pronašao ljudski fetus

Blic pre 18 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »
"Krenuo sam da čistim i kod fontane pronašao kutiju za nakit..." Šta je čuvar Botaničke bašte rekao u policiji! Opisao…

"Krenuo sam da čistim i kod fontane pronašao kutiju za nakit..." Šta je čuvar Botaničke bašte rekao u policiji! Opisao…

Kurir pre 17 sati
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane. - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije… »

Vesti dana »