Повезане вести

Мистерија! Тражи се особа која је оставила фетус у Ботаничкој башти: Истрага морбидног случаја у пуном јеку!

Мистерија! Тражи се особа која је оставила фетус у Ботаничкој башти: Истрага морбидног случаја у пуном јеку!

Курир 09.01.2025
У току је истрага морбидног случаја који је узнемирио Београђане 8. јануара! Наиме, у Ботаничкој башти у центру града, пронађен је људски фетус у кутији за накит, а утврђено је да је дугачак девет центиметара. Чистио двориште… »
„Кренуо сам да чистим башту и око 12 часова поред фонтане сам пронашао кутију за накит“: Ево шта је испричао чувар Ботаничке…

„Кренуо сам да чистим башту и око 12 часова поред фонтане сам пронашао кутију за накит“: Ево шта је испричао чувар Ботаничке…

Нова 09.01.2025
Чувар Ботаничке баште који је јуче пронашао људски фетус у кутији за накит, саслушан је у полицији и изјавио је да је овај "пакет" био поред фонтане! „Кренуо сам да чистим башту и око 12 часова поред фонтане сам пронашао кутију… »
"Кренуо сам да чистим, а: Онда..." Ево шта је рекао чувар Ботаничке баште који је пронашао људски фетус

"Кренуо сам да чистим, а: Онда..." Ево шта је рекао чувар Ботаничке баште који је пронашао људски фетус

Блиц 09.01.2025
Чувар Ботаничке баште који је јуче пронашао људски фетус у кутији за накит, саслушан је у полицији и изјавио је да је овај "пакет" био поред фонтане! - Кренуо сам да чистим башту и око 12 часова поред фонтане сам пронашао кутију… »
"Кренуо сам да чистим и код фонтане пронашао кутију за накит..." Шта је чувар Ботаничке баште рекао у полицији! Описао како је…

"Кренуо сам да чистим и код фонтане пронашао кутију за накит..." Шта је чувар Ботаничке баште рекао у полицији! Описао како је…

Курир 09.01.2025
Чувар Ботаничке баште који је јуче пронашао људски фетус у кутији за накит, саслушан је у полицији и изјавио је да је овај "пакет" био поред фонтане. - Кренуо сам да чистим башту и око 12 часова поред фонтане сам пронашао кутију… »

Вести дана »