Povezane vesti
Misterija! Traži se osoba koja je ostavila fetus u Botaničkoj bašti: Istraga morbidnog slučaja u punom jeku!
Kurir 09.01.2025
U toku je istraga morbidnog slučaja koji je uznemirio Beograđane 8. januara! Naime, u Botaničkoj bašti u centru grada, pronađen je ljudski fetus u kutiji za nakit, a utvrđeno je da je dugačak devet centimetara. Čistio dvorište Kako se saznaje, kutiju sa… »
„Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit“: Evo šta je ispričao čuvar Botaničke…
Nova 09.01.2025
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! „Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije bila… »
"Krenuo sam da čistim, a: Onda..." Evo šta je rekao čuvar Botaničke bašte koji je pronašao ljudski fetus
Blic 09.01.2025
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane! - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije bila… »
"Krenuo sam da čistim i kod fontane pronašao kutiju za nakit..." Šta je čuvar Botaničke bašte rekao u policiji! Opisao kako je…
Kurir 09.01.2025
Čuvar Botaničke bašte koji je juče pronašao ljudski fetus u kutiji za nakit, saslušan je u policiji i izjavio je da je ovaj "paket" bio pored fontane. - Krenuo sam da čistim baštu i oko 12 časova pored fontane sam pronašao kutiju za nakit. Nije bila… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupili u štrajk glađu
Ozon press pre 31 minutajoš 32 povezane
Peskov: Sukob u Ukrajini biće okončan kada Rusija ostvari svoje ciljeve
NIN pre 11 minutajoš 28 povezanih
Dijana Hrka deveti dan štrajkuje glađu, tvrdi da je jutros bačen topovski udar
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 19 povezanih