Povezane vesti
Zeman: Tramp će kao autoritarni lider mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
NIN 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako bude… »
Zeman: Tramp će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Nova 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Bivši predsednik Češke: Tramp mir u Ukrajini može da donese samo ucenama
Danas 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman: Tramp kao autoritarni lider će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Novi magazin 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman tvrdi da će Tramp ucenjivati i Kijev i Moskvu Bivši češki predsednik veruje da povratnik u Belu kuću tako može da da…
Kurir 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Vesti dana »
Nastavljen pad nataliteta u Srbiji: U prvih 11 meseci rođene 53.283 bebe, za 1.886 manje u odnosu na isti period lani
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 45 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama, vozači zbog leda prisiljeni da napuštaju vozila VIDEO
Nova pre 27 minutajoš 45 povezanih
Mali najavio: Kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Danas pre 2 satajoš 34 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 5 satijoš 27 povezanih
Kataš zbunjen pred Partizan: Trener Makabija ne zna šta da očekuje od crno-belih...
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana