Povezane vesti
Zeman: Tramp će kao autoritarni lider mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
NIN 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako bude… »
Zeman: Tramp će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Nova 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Bivši predsednik Češke: Tramp mir u Ukrajini može da donese samo ucenama
Danas 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman: Tramp kao autoritarni lider će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Novi magazin 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman tvrdi da će Tramp ucenjivati i Kijev i Moskvu Bivši češki predsednik veruje da povratnik u Belu kuću tako može da da…
Kurir 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 19 minutajoš 13 povezanih

Slučaj o padu nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 14 minutajoš 23 povezane