Povezane vesti
Zeman: Tramp će kao autoritarni lider mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
NIN 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako bude… »
Zeman: Tramp će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Nova 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Bivši predsednik Češke: Tramp mir u Ukrajini može da donese samo ucenama
Danas 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. „Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman: Tramp kao autoritarni lider će mir u Ukrajini postići ucenjivanjem
Novi magazin 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Zeman tvrdi da će Tramp ucenjivati i Kijev i Moskvu Bivši češki predsednik veruje da povratnik u Belu kuću tako može da da…
Kurir 09.01.2025
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je danas da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp kao autoritarni lider sa biznis stilom u politici, može da donese Ukrajini mir tako što će ucenjivati i Kijev i Moskvu. "Da li će to biti mir ne znam. Ako… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 2 minutajoš 32 povezane
VIDEO Nedović dobacio navijačima Partizana, oni napravili haos kod tunela
Nova pre 32 minutajoš 44 povezane
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
N1 Info pre 3 satajoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Crno-beli krenuli sa dna, crveno-beli i dalje u vrhu: Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i pobede Partizana
Kurir pre 2 minutajoš 106 povezanih