Povezane vesti
„Moraću da pitam ženu“: Endi Marej o pozivu Novaka Đokovića da mu bude trener
Danas 09.01.2025
U intervjuu Endija Mareja i Novaka Đokovića, britanski as je opisao svoju reakciju na Novakov poziv da mu bude trener. „Pozvao me je i bio sam šokiran. Nisam očekivao to. Rekao sam mu da moram da pitam ženu, da vidim šta misli o tome“, rekao je u šali… »
„Imali smo dogovor da mi Novak bude trener“: Slavni teniser otkrio šta je pokvarilo „plan“
Danas 09.01.2025
Novak Đoković i Aleksandar Zverev su odigrali egzibicioni meč u Melburnu na „Rod Lejver areni“ pred početak Australijan opena. Zverev je imao zanimljivu izjavu u vezi a Đokovićem. Nemac je upitan o saradnji Endija Mareja i Đokovića i u šali je samo rekao… »
VIDEO Pogledajte Novaka protiv Marija i kako je Đoković odlučio da igra tenis u kolicima
Nova 09.01.2025
Na Australijan openu se sada već tradicionalno održava veče sa Novakom Đokovićem, a ovog puta su mu se na terenu pridružili i Endi Mari i Aleksander Zverev. Mari je otkrio da ga je Đoković šokirao kada mu je ponudio trenerski posao, a Škot je poručio „da… »
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem!? (video)…
Hot sport 09.01.2025
Pitanje je ko će prvi okačiti reket o klin! Srpski teniser i najbolji igrač svih vremena Novak Đoković pobedio je Nemca Aleksandra Zvereva u jednom setu na egzibiciji u Melburnu nakon velike borbe. Tačan rezultat meča iznosio je 7:6 (8:6), a egizibicija… »
Mari: Došao sam da sabotiram Novaka (VIDEO)
Sport klub 09.01.2025
Saradnja Endija Marija i Novaka Đokovića je i dalje u fokusu teniske javnosti uoči početka Australijan opena. Britanac i Srbin su svojevremeno bili veliki teniski rivali, a krajem prošle godine Đoković je odlučio da pozove Marija da mu bude trener. Njih… »
VIDEO „Novak je obećao da će mi biti trener“: Zverev otkrio dosad nepoznati dogovor, a onda usledio urnebesni preokret
Nova 09.01.2025
Aleksander Zverev je pre egizbicionog meča na "Rod Lejveru" razgovarao sa voditeljem i Novakom Đokovićem i tom prilikom otkrio jedan dosad nepoznati detalji. Srbin i Nemac godinama imaju odličan odnos, a to se videlo i na razgovoru na samom početku… »
Zverev: Novak je obećao da će mi biti trener…
Sport klub 09.01.2025
Novak Đoković i Aleksandar Zverev su odigrali egzibicioni meč u Rod Lejver Areni uoči početka Australijan opena. Poznato je da Srbin i Nemac imaju sjajan odnos, a to se videlo i tokom razgovora posle meča. Ovaj put je u centru pažnje bio Zverev. Na… »
Zverev: "Novak će biti moj trener" VIDEO
B92 09.01.2025
Nemački teniser Aleksander Zverev otkrio je jednu zanimljivu informaciju posle egzibicionog duela sa Novakom Đokovićem. Srpski i nemački teniser su u sklopu Đokovićeve noći na stadionu Rod Lejver arena odigrali jedan set koji je posle taj-brejka i velike… »
Vesti dana »
"Oni su bili ono što on nikada neće biti" Potresan govor prijatelja stradalih u masakru u Duboni i Malom Orašju: "Neko je nemaran sve srušio..." (video)
Blic pre 57 minutajoš 74 povezane
SAD poručile da mogu da sprovode brodove kroz blokirani Ormuski moreuz
Serbian News Media pre 37 minutajoš 42 povezane
"Preduzimamo hitne mere" oglasila se Svetska zdravstvena organizacija povodom smrtonosnog incidenta na kruzeru u Atlantiku
Kurir pre 27 minutajoš 25 povezanih
Spremite se! Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru: prete i olujne nepogode!
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 47 minutajoš 40 povezanih