Povezane vesti
„Moraću da pitam ženu“: Endi Marej o pozivu Novaka Đokovića da mu bude trener
Danas pre 15 sati
U intervjuu Endija Mareja i Novaka Đokovića, britanski as je opisao svoju reakciju na Novakov poziv da mu bude trener. „Pozvao me je i bio sam šokiran. Nisam očekivao to. Rekao sam mu da moram da pitam ženu, da vidim šta misli o tome“, rekao je… »
„Imali smo dogovor da mi Novak bude trener“: Slavni teniser otkrio šta je pokvarilo „plan“
Danas pre 16 sati
Novak Đoković i Aleksandar Zverev su odigrali egzibicioni meč u Melburnu na „Rod Lejver areni“ pred početak Australijan opena. Zverev je imao zanimljivu izjavu u vezi a Đokovićem. Nemac je upitan o saradnji Endija Mareja i Đokovića i u šali… »
VIDEO Pogledajte Novaka protiv Marija i kako je Đoković odlučio da igra tenis u kolicima
Nova pre 16 sati
Na Australijan openu se sada već tradicionalno održava veče sa Novakom Đokovićem, a ovog puta su mu se na terenu pridružili i Endi Mari i Aleksander Zverev. Mari je otkrio da ga je Đoković šokirao kada mu je ponudio trenerski posao, a Škot je… »
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem…
Hot sport pre 17 sati
Pitanje je ko će prvi okačiti reket o klin! Srpski teniser i najbolji igrač svih vremena Novak Đoković pobedio je Nemca Aleksandra Zvereva u jednom setu na egzibiciji u Melburnu nakon velike borbe. Tačan rezultat meča iznosio je 7:6 (8:6), a… »
Mari: Došao sam da sabotiram Novaka (VIDEO)
Sport klub pre 17 sati
Saradnja Endija Marija i Novaka Đokovića je i dalje u fokusu teniske javnosti uoči početka Australijan opena. Britanac i Srbin su svojevremeno bili veliki teniski rivali, a krajem prošle godine Đoković je odlučio da pozove Marija da mu bude… »
Zverev: Novak je obećao da će mi biti trener…
Sport klub pre 18 sati
Novak Đoković i Aleksandar Zverev su odigrali egzibicioni meč u Rod Lejver Areni uoči početka Australijan opena. Poznato je da Srbin i Nemac imaju sjajan odnos, a to se videlo i tokom razgovora posle meča. Ovaj put je u centru pažnje bio Zverev. Na… »
VIDEO „Novak je obećao da će mi biti trener“: Zverev otkrio dosad nepoznati dogovor, a onda usledio urnebesni preokret
Nova pre 18 sati
Aleksander Zverev je pre egizbicionog meča na "Rod Lejveru" razgovarao sa voditeljem i Novakom Đokovićem i tom prilikom otkrio jedan dosad nepoznati detalji. Srbin i Nemac godinama imaju odličan odnos, a to se videlo i na razgovoru na samom početku… »
Zverev: "Novak će biti moj trener" VIDEO
B92 pre 18 sati
Nemački teniser Aleksander Zverev otkrio je jednu zanimljivu informaciju posle egzibicionog duela sa Novakom Đokovićem. Srpski i nemački teniser su u sklopu Đokovićeve noći na stadionu Rod Lejver arena odigrali jedan set koji je posle taj-brejka i… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 4 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tužilaštvo u Leskovcu odredilo jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubisto iz nehata
Danas pre 9 satijoš 1 povezana