Повезане вести
„Мораћу да питам жену“: Енди Мареј о позиву Новака Ђоковића да му буде тренер
Данас 09.01.2025
У интервјуу Ендија Мареја и Новака Ђоковића, британски ас је описао своју реакцију на Новаков позив да му буде тренер. „Позвао ме је и био сам шокиран. Нисам очекивао то. Рекао сам му да морам да питам жену, да видим шта мисли о… »
„Имали смо договор да ми Новак буде тренер“: Славни тенисер открио шта је покварило „план“
Данас 09.01.2025
Новак Ђоковић и Александар Зверев су одиграли егзибициони меч у Мелбурну на „Род Лејвер арени“ пред почетак Аустралијан опена. Зверев је имао занимљиву изјаву у вези а Ђоковићем. Немац је упитан о сарадњи Ендија Мареја и… »
ВИДЕО Погледајте Новака против Марија и како је Ђоковић одлучио да игра тенис у колицима
Нова 09.01.2025
На Аустралијан опену се сада већ традиционално одржава вече са Новаком Ђоковићем, а овог пута су му се на терену придружили и Енди Мари и Александер Зверев. Мари је открио да га је Ђоковић шокирао када му је понудио тренерски… »
Новак ће ми бити тенер, ако се не повучем пре њега: Десет година млађи Немац већ договорио сарадњу са Ђоковићем!? (видео)…
Хот спорт 09.01.2025
Питање је ко ће први окачити рекет о клин! Српски тенисер и најбољи играч свих времена Новак Ђоковић победио је Немца Александра Зверева у једном сету на егзибицији у Мелбурну након велике борбе. Тачан резултат меча износио је… »
Мари: Дошао сам да саботирам Новака (ВИДЕО)
Спорт клуб 09.01.2025
Сарадња Ендија Марија и Новака Ђоковића је и даље у фокусу тениске јавности уочи почетка Аустралијан опена. Британац и Србин су својевремено били велики тениски ривали, а крајем прошле године Ђоковић је одлучио да позове Марија… »
ВИДЕО „Новак је обећао да ће ми бити тренер“: Зверев открио досад непознати договор, а онда уследио урнебесни преокрет
Нова 09.01.2025
Александер Зверев је пре егизбиционог меча на "Род Лејверу" разговарао са водитељем и Новаком Ђоковићем и том приликом открио један досад непознати детаљи. Србин и Немац годинама имају одличан однос, а то се видело и на… »
Зверев: Новак је обећао да ће ми бити тренер…
Спорт клуб 09.01.2025
Новак Ђоковић и Александар Зверев су одиграли егзибициони меч у Род Лејвер Арени уочи почетка Аустралијан опена. Познато је да Србин и Немац имају сјајан однос, а то се видело и током разговора после меча. Овај пут је у центру… »
Зверев: "Новак ће бити мој тренер" ВИДЕО
Б92 09.01.2025
Немачки тенисер Александер Зверев открио је једну занимљиву информацију после егзибиционог дуела са Новаком Ђоковићем. Српски и немачки тенисер су у склопу Ђоковићеве ноћи на стадиону Род Лејвер арена одиграли један сет који је… »
Вести дана »
"Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожељан образац понашања
Инсајдер пре 2 сатајош 80 повезаних
ИРГЦ: Ниједан комерцијални брод или танкер за нафту није прошао кроз Ормуски мореуз
РТВ пре 39 минутајош 49 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних