Povezane vesti
„Jelena Milić nam uradila besplatan PR“: Jasminka Petrović i Raša Andrić o ambasadorki, nagradi i studentima
N1 Info pre 9 sati
Ni književnici Jasminki Petrović ni reditelju Radivoju Raši Andriću nije jasno zašto je ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić napustila prijem Srpskog narodnog vijeća, ali se slažu da im je time učinila uslugu. "Gospođa nam je uradila… »
„Jelena Milić nam uradila besplatan PR“: Jasminka Petrović i Raša Andrić o ambasadorki, nagradi i studentima
N1 Info pre 9 sati
Ni književnici Jasminki Petrović ni reditelju Radivoju Raši Andriću nije jasno zašto je ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić napustila prijem Srpskog narodnog vijeća, ali se slažu da im je time učinila uslugu. "Gospođa nam je uradila… »
Radivoje Andrić: Milić nam je napravila reklamu
NIN pre 17 sati
Za mene je strašno ovo insistiranje ljudi iz režima da studenti, koji traže pravdu i odgovornost za zločin u Novom Sadu, rade protiv svoje države, izjavio je za Danas reditelj Radivoje Andrić, koji ističe da niko ne bi ni čuo da su Jasminka… »
Reditelj Raša Andrić o postupku Jelene Milić: Niko ne bi čuo za našu nagradu da ambasadorka nije napravila budalaštinu
Nova pre 19 sati
Za mene je strašno ovo insistiranje ljudi iz režima da studenti, koji traže pravdu i odgovornost za zločin u Novom Sadu, rade protiv svoje države, izjavio je za Danas reditelj Radivoje Andrić, koji ističe da niko ne bi ni čuo da su Jasminka… »
„Režim se klima i više ne zna gde udara“: Radivoje Raša Andrić za Danas o nedoličnom gestu ambasadorke Srbije u…
Danas pre 1 dan
Jedna od vesti koje su se širile našim i regionalnim medijima tokom božićnih praznika bio je nediplomatski gest ambasadorke Srbije u Hrvatskoj Jelene Milić, koja je 6. januara demonstrativno napustila tradicionalni prijem Srpskog narodnog vijeća… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana