Povezane vesti
Moje ćerke su mogle da završe u popravnom domu… Saša Matić nikad iskrenije o svojim naslednicama
Svet & Skandal pre 13 sati
Ćerke Saše Matića odrastale su uz majku Saša Matić retko kad govori o svom privatnom životu, a suprugu i ćerke čuva podalje od medija. Ćerke Saše Matića izrasle su u prelepe, obrazovane i vaspitane devojke, a pevač priznaje da je za to… »
"Mogle su u popravnom domu da završe koliko sam vremena provodio s njima" Saša Matić o odrastanju ćerki: Kada je bilo…
Kurir pre 17 sati
Ćerke Saše Matića ne vole preterano da se medijski eksponiraju, a pevač je svojevremeno priznao da zbog posla nije bio prisutan tokom njihovog odrastanja, te da ih je vaspitala supruga. - Nisu one mene nešto kopirale, imale su svoje detinjstvo, ja… »
"Mogle su i u popravnom domu da završe": Saša Matić iskreno o ćerkama i njihovom odrastanju: "Kad je bilo najgore, nisam…
Blic pre 18 sati
Pevač Saša Matić i njegova supruga Anđelija ponosni su roditelji sve ćerke Aleksandre i Tare koje su izrasle u prave lepotice. Pevačeve ćerke ne vole preterano da se medijski eksponiraju, a Saša Matić priznao je da zbog posla nije bio prisutan… »
Saša Matić duhovito o roditeljstvu: Deca su mogla završiti i u popravnom domu!
Svet plus pre 19 sati
Saša Matić, poznat po svojoj emotivnosti i povezanosti sa porodicom, otkrio je koliko je ponosan na svoje ćerke i suprugu Anđeliju, koju smatra stubom porodice i zaslužnom za njihovo odlično vaspitanje. U jednom emisiji "Premijera Vikend specijal"… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tužilaštvo u Leskovcu odredilo jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubisto iz nehata
Danas pre 10 satijoš 1 povezana