Повезане вести

Моје ћерке су могле да заврше у поправном дому… Саша Матић никад искреније о својим наследницама

Моје ћерке су могле да заврше у поправном дому… Саша Матић никад искреније о својим наследницама

Свет & Скандал 09.01.2025
Ћерке Саше Матића одрастале су уз мајку Саша Матић ретко кад говори о свом приватном животу, а супругу и ћерке чува подаље од медија. Ћерке Саше Матића израсле су у прелепе, образоване и васпитане девојке, а певач признаје да је… »
"Могле су у поправном дому да заврше колико сам времена проводио с њима" Саша Матић о одрастању ћерки: Када је било најгоре…

"Могле су у поправном дому да заврше колико сам времена проводио с њима" Саша Матић о одрастању ћерки: Када је било најгоре…

Курир 09.01.2025
Ћерке Саше Матића не воле претерано да се медијски експонирају, а певач је својевремено признао да због посла није био присутан током њиховог одрастања, те да их је васпитала супруга. - Нису оне мене нешто копирале, имале су… »
"Могле су и у поправном дому да заврше": Саша Матић искрено о ћеркама и њиховом одрастању: "Кад је било најгоре, нисам био…

"Могле су и у поправном дому да заврше": Саша Матић искрено о ћеркама и њиховом одрастању: "Кад је било најгоре, нисам био…

Блиц 09.01.2025
Певач Саша Матић и његова супруга Анђелија поносни су родитељи све ћерке Александре и Таре које су израсле у праве лепотице. Певачеве ћерке не воле претерано да се медијски експонирају, а Саша Матић признао је да због посла… »
Саша Матић духовито о родитељству: Деца су могла завршити и у поправном дому!

Саша Матић духовито о родитељству: Деца су могла завршити и у поправном дому!

Свет плус 09.01.2025
Саша Матић, познат по својој емотивности и повезаности са породицом, открио је колико је поносан на своје ћерке и супругу Анђелију, коју сматра стубом породице и заслужном за њихово одлично васпитање. У једном емисији… »

Вести дана »