Povezane vesti
Komemoracija Miloradu Milinkoviću: Kolege i prijatelji u suzama se opraštaju od legendarnog reditelja i tragača
Svet plus pre 1 dan
Danas, 9. januara 2025. godine, u 12 časova, u MTS dvorani održana je komemoracija povodom smrti Milorada Milinkovića, jednog od najpoznatijih reditelja i tragača iz popularnog kviza "Potera". Porodica, prijatelji, kolege i brojni poštovaoci njegovog… »
"Potrudiću se da budem tvojoj ćerki ono što si ti bio meni": Bivša žena Milorada Milinkovića uputila poslednje zbogom
Mondo pre 7 sati
Jelena se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i uputila Miloradu emotivnu objavu. Reditelj i scenarista Milorad Milinković, iznenada je preminuo na Božić u 60. godini. Publici je bio poznat i kao tragač u popularnom kvizu "Potera", a svoju… »
Bivša žena Milorada Milinkovića slomljena od tuge: "Uvek ću te voleti..."
B92 pre 8 sati
Komemoracija reditelju, scenaristi i tragaču popularne "Potere", Miloradu Milinkoviću, održana je danas u svečanoj sali MTS Dvorane u Beogradu. Njegova bivša supruga, glumica Jelena Đukić se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i uputila… »
Održana komemoracija Miloradu Milinkoviću: Veliki čovek, prijatelj, reditelj...
RTS pre 14 sati
Komemoracija povodom smrti reditelja Milorada Milnkovića održana je MTS dvorani, u prisustvu članova porodice, brojnih saradnika, prijatelja i poštovalaca. Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom RTS-ovom kvizu Potera Milorad Milinković… »
"Božiji si čovek": Ovim rečima se Nele Karajlić oprostio od Milorada Milinkovića
B92 pre 16 sati
Dr Nele Karajlić održao je govor o Miloradu Milinkoviću na komemoraciji povodom smrti režisera i scenariste, koja je održana u mts Dvorani. Muzičar je legendarnog tragača iz "Potere", koji je iznenada preminuo 6. januara, nazvao "Božijim… »
Ćerke Milorada Milinkovića na komemoraciji rasplakale sve: Kako ću ja bez tebe, nećeš me više nikad zagrliti
Svet plus pre 17 sati
Danas, 9. januara 2025. godine, u 12 časova, u MTS dvorani održana je komemoracija povodom smrti Milorada Milinkovića, jednog od najpoznatijih reditelja i tragača iz popularnog kviza "Potera". Najpotresniji trenutak dogodio se kada je Miloradova… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana