Повезане вести

“Тата покушава да ме пензионише”: Новак Ђоковић открио шта му је поручио отац Срђан – “Сине мој…“

“Тата покушава да ме пензионише”: Новак Ђоковић открио шта му је поручио отац Срђан – “Сине мој…“

Данас 09.01.2025
Новак Ђоковић је освојио све што може да се освоји у свету тениса. Власник је бројних рекорда, а најзначајнији су свакако они по броју седмица на првом месту АТП листе (428) и по броју грен слем трофеја (24). Летос је освојио… »
"Тата покушава да ме пензионише": Новак Ђоковић шокирао изјавом, открио детаље из породичног живота

"Тата покушава да ме пензионише": Новак Ђоковић шокирао изјавом, открио детаље из породичног живота

Мондо 09.01.2025
Новак Ђоковић је открио да отац Срђан жели да га пензионише. Новак Ђоковић је овог лета освојио златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу. била је то једина титула која је недостајала Србину, па се чинило да би после тога… »
„Тата Срђан покушава да ме пензионише“: Ђоковић открио непознате детаље из породичног живота, на луксузној јахти причао о…

„Тата Срђан покушава да ме пензионише“: Ђоковић открио непознате детаље из породичног живота, на луксузној јахти причао о…

Нова 09.01.2025
Новак Ђоковић је искористио слободно време да још једном себе етаблира као модну икону ове тениске генерације, али и да открије непознате детаље из породичног живота. У једном тренутку разговара за чувени „ГQ“ појаснио је са чим… »

Вести дана »