Povezane vesti

“Tata pokušava da me penzioniše”: Novak Đoković otkrio šta mu je poručio otac Srđan – “Sine moj…“

“Tata pokušava da me penzioniše”: Novak Đoković otkrio šta mu je poručio otac Srđan – “Sine moj…“

Danas pre 14 sati
Novak Đoković je osvojio sve što može da se osvoji u svetu tenisa. Vlasnik je brojnih rekorda, a najznačajniji su svakako oni po broju sedmica na prvom mestu ATP liste (428) i po broju gren slem trofeja (24). Letos je osvojio Zlatnu medajju na… »
„Tata Srđan pokušava da me penzioniše“: Đoković otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života, na luksuznoj jahti…

„Tata Srđan pokušava da me penzioniše“: Đoković otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života, na luksuznoj jahti…

Nova pre 16 sati
Novak Đoković je iskoristio slobodno vreme da još jednom sebe etablira kao modnu ikonu ove teniske generacije, ali i da otkrije nepoznate detalje iz porodičnog života. U jednom trenutku razgovara za čuveni „GQ“ pojasnio je sa čim se sada… »
"Tata pokušava da me penzioniše": Novak Đoković šokirao izjavom, otkrio detalje iz porodičnog života

"Tata pokušava da me penzioniše": Novak Đoković šokirao izjavom, otkrio detalje iz porodičnog života

Mondo pre 15 sati
Novak Đoković je otkrio da otac Srđan želi da ga penzioniše. Novak Đoković je ovog leta osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. bila je to jedina titula koja je nedostajala Srbinu, pa se činilo da bi posle toga mogao mirno da ode u… »

Vesti dana »