Povezane vesti

Novakov protivnik raspamećen: „Uvek mi je bio omiljen“

Novakov protivnik raspamećen: „Uvek mi je bio omiljen“

Nova pre 9 sati
Američki teniser indijskog porekla, Nišeš Basaveredi, uputio je velike reči o Novaku Đokoviču, najboljem srpskom teniseru. Novak Đoković saznao je prvog protivnika na Australijan openu i to će biti malo poznati Nišeš Basaveredi. Ovaj teniser… »
"Đoković mi je oduvek bio omiljen": Novakov prvi protivnik oduševljen zbog susreta, nahvalio Srbina!

"Đoković mi je oduvek bio omiljen": Novakov prvi protivnik oduševljen zbog susreta, nahvalio Srbina!

Mondo pre 11 sati
Amerikanac Nišaša Basavaredi oduševljen je zbog susreta sa Novakom Đokovićem u prvom kolu Australijan opena. Novak Đoković se priprema za prvi grend slem ove sezone. Poznato je da će njegov prvi rival u biti Amerikanac Nišaša Basavaredi, koji je… »
Novakov rival oduševljen žrebom: "Đoković je uvek bio moj favorit"

Novakov rival oduševljen žrebom: "Đoković je uvek bio moj favorit"

B92 pre 12 sati
Prvi protivnik Novaka Đokovića na Australijan openu će biti malo poznati američki teniser indijskih korena Nišeš Basavaredi. Ovaj teniser ima 19 godina i trenutno se nalazi na 133. mestu ATP liste, a uspeo je da ostvai do sada najbolji rezultat… »
Novakov rival: Đoković mi je oduvek bio omiljen

Novakov rival: Đoković mi je oduvek bio omiljen

Sport klub pre 16 sati
Amerikanac indijskih korena Nišeš Basavaredi u žiži je srpske sportske javnosti posle saznanja da će u prvom kolu Australijan opena ukrstiti sa vlasnikom 10 titula na ovom takmičenju - Novakom Đokovićem. Ovaj 19-godišnjak je 133. na ATP listi, a… »
Pre mesec dana postao profesionalac, sad će biti prvi rival Đokoviću na Australijan openu

Pre mesec dana postao profesionalac, sad će biti prvi rival Đokoviću na Australijan openu

Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Poreklom je iz Indije, ali Nišeš Basavaredi (19) igra pdo zastavom Sjedinjenih Američkih Država i biće prvi rival Novaka Đokovića na Australijan openu! Trenutno 133. igrač sveta nije mogao da dobije bolju priliku da debituje na… »

Vesti dana »