Povezane vesti
"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam" Vera Matović se oduzela posle razgovora sa lekarom: Žene su me gledale i sve…
Kurir 09.01.2025
Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi… »
"Doktor mi je rekao da više neću moći da pevam" Vera Matović bila u potpunom očaju, skroz bolesna stala na binu, a onda ju je…
Kurir 09.01.2025
Vera Matović, popularna pevačica, jednom prilikom je ispričala da joj je doktor zabranio da peva. Ona je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odvio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi smatraju da nama… »
"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam": Pevačica se oduzela posle razgovora sa lekarom: "Žene su me gledale i sve…
Blic 09.01.2025
Pevačica Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Naime, Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima… »
Vesti dana »

Raketa pada na Tel Aviv, nastaje vatrena lopta: Ovako izgleda raketni napad na Izrael
Telegraf pre 16 minutajoš 16 povezanih

Odloženi sastananci ovlašćenih predlagača u izboru Saveta REM-a, bez informacije o novom terminu
Insajder pre 35 minutajoš 63 povezane

Macut: Kvote za upis na fakultete isti kao prošle godine, prijemni ispiti u poslednjoj nedelji jula
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih

Izrael ponovo napao Iran: Eksplozije u blizini nuklearnog postrojenja
Radio 021 pre 51 minutajoš 28 povezanih

Odbijen jedini prigovor opozicije: U Kosjeriću neće biti ponavljanja izbora
Vreme pre 2 satajoš 11 povezanih