Povezane vesti
"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam" Vera Matović se oduzela posle razgovora sa lekarom: Žene su me gledale i sve…
Kurir 09.01.2025
Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi… »
"Doktor mi je rekao da više neću moći da pevam" Vera Matović bila u potpunom očaju, skroz bolesna stala na binu, a onda ju je…
Kurir 09.01.2025
Vera Matović, popularna pevačica, jednom prilikom je ispričala da joj je doktor zabranio da peva. Ona je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odvio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi smatraju da nama… »
"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam": Pevačica se oduzela posle razgovora sa lekarom: "Žene su me gledale i sve…
Blic 09.01.2025
Pevačica Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Naime, Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima… »
Vesti dana »
Stupila na snagu nova mera za jeftinije lekove u Srbiji — doplata manja za do 40 odsto
Sputnik pre 41 minutajoš 9 povezanih
Nastavlja se tropski talas: Temperature do 40 stepeni, na snazi i dalje crveni meteo-alarm
Glas Zaječara pre 41 minutajoš 6 povezanih
Cene goriva u regionu: Koliko je potrebno izdvojiti novca za dizel i benzin na pumpama u okolnim zemljama?
Insajder pre 36 minutajoš 2 povezane
Slupan auto, povređen motociklista! Dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, oglasili se iz Hitne pomoći
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih