Povezane vesti

"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam" Vera Matović se oduzela posle razgovora sa lekarom: Žene su me gledale i…

"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam" Vera Matović se oduzela posle razgovora sa lekarom: Žene su me gledale i…

Kurir pre 9 sati
Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi… »
"Doktor mi je rekao da više neću moći da pevam" Vera Matović bila u potpunom očaju, skroz bolesna stala na binu, a onda ju…

"Doktor mi je rekao da više neću moći da pevam" Vera Matović bila u potpunom očaju, skroz bolesna stala na binu, a onda ju…

Kurir pre 10 sati
Vera Matović, popularna pevačica, jednom prilikom je ispričala da joj je doktor zabranio da peva. Ona je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odvio jeziv razgovor. - Svi misle da je pevačima lako i svi smatraju da… »
"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam": Pevačica se oduzela posle razgovora sa lekarom: "Žene su me gledale i sve…

"Doktor mi je rekao da neću više moći da pevam": Pevačica se oduzela posle razgovora sa lekarom: "Žene su me gledale i sve…

Blic pre 20 sati
Pevačica Vera Matović ispričala je da joj je doktor jednom prilikom rekao da možda nikada neće moći da peva. Naime, Vera tvrdi da je jedno vreme imala velike probleme sa grlom i glasnim žicama, te se tada odbio jeziv razgovor. - Svi misle da je… »

Vesti dana »