Повезане вести

"Доктор ми је рекао да нећу више моћи да певам" Вера Матовић се одузела после разговора са лекаром: Жене су ме гледале и све…

"Доктор ми је рекао да нећу више моћи да певам" Вера Матовић се одузела после разговора са лекаром: Жене су ме гледале и све…

Курир 09.01.2025
Вера Матовић испричала је да јој је доктор једном приликом рекао да можда никада неће моћи да пева. Вера тврди да је једно време имала велике проблеме са грлом и гласним жицама, те се тада одбио језив разговор. - Сви мисле да је… »
"Доктор ми је рекао да више нећу моћи да певам" Вера Матовић била у потпуном очају, скроз болесна стала на бину, а онда ју је…

"Доктор ми је рекао да више нећу моћи да певам" Вера Матовић била у потпуном очају, скроз болесна стала на бину, а онда ју је…

Курир 09.01.2025
Вера Матовић, популарна певачица, једном приликом је испричала да јој је доктор забранио да пева. Она је једно време имала велике проблеме са грлом и гласним жицама, те се тада одвио језив разговор. - Сви мисле да је певачима… »
"Доктор ми је рекао да нећу више моћи да певам": Певачица се одузела после разговора са лекаром: "Жене су ме гледале и све…

"Доктор ми је рекао да нећу више моћи да певам": Певачица се одузела после разговора са лекаром: "Жене су ме гледале и све…

Блиц 09.01.2025
Певачица Вера Матовић испричала је да јој је доктор једном приликом рекао да можда никада неће моћи да пева. Наиме, Вера тврди да је једно време имала велике проблеме са грлом и гласним жицама, те се тада одбио језив разговор. -… »

Вести дана »