Povezane vesti

Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti: "Ratnik ima pravo na odmor"

Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti: "Ratnik ima pravo na odmor"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti… »
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti

Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti

Euronews pre 15 sati
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti hemioterapijom jer… »
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika teško bolestan: „Umirem, ovo je moj kraj“

Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika teško bolestan: „Umirem, ovo je moj kraj“

Nova pre 15 sati
Bivši predsednik Urugvaja, Hose Muhika, otkrio je da mu se rak jednjaka, dijagnostikovan u aprilu 2023. godine, proširio na jetru, što smatra krajnjom tačkom svog medicinskog lečenja. „Umirem. Ne želim da patim uzalud, moje telo više ne može da… »
"Iskreno,: Umirem!" Šok vesti: "Najsiromašniji predsednik na svetu" Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće se…

"Iskreno,: Umirem!" Šok vesti: "Najsiromašniji predsednik na svetu" Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće se…

Blic pre 16 sati
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti hemioterapijom jer… »

Vesti dana »