Povezane vesti

Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti: "Ratnik ima pravo na odmor"

Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti: "Ratnik ima pravo na odmor"

Telegraf 09.01.2025
Preporučujemo. Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti… »
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika teško bolestan: „Umirem, ovo je moj kraj“

Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika teško bolestan: „Umirem, ovo je moj kraj“

Nova 09.01.2025
Bivši predsednik Urugvaja, Hose Muhika, otkrio je da mu se rak jednjaka, dijagnostikovan u aprilu 2023. godine, proširio na jetru, što smatra krajnjom tačkom svog medicinskog lečenja. „Umirem. Ne želim da patim uzalud, moje telo više ne može da izdrži,“… »
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti

Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće lečiti

Euronews 09.01.2025
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti hemioterapijom jer, kako je… »
"Iskreno,: Umirem!" Šok vesti: "Najsiromašniji predsednik na svetu" Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće se…

"Iskreno,: Umirem!" Šok vesti: "Najsiromašniji predsednik na svetu" Hose Muhika saopštio da ima metastaze i da se neće se…

Blic 09.01.2025
Bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika danas je saopštio da je kancer jednjaka, koji mu je dijagnostikovan prošlog aprila, metastazirao na jetru i da ''umire''. Muhika (89) je rekao da neće ići na operaciju i da se neće lečiti hemioterapijom jer, kako je… »

Vesti dana »

Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju

Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju

Beta pre 12 minutajoš 44 povezane
Uroš Stevanović podneo ostavku

Uroš Stevanović podneo ostavku

Politika pre 22 minutajoš 32 povezane
Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Stav.life pre 7 minutajoš 22 povezane