Povezane vesti
"Otvorila sam oči i shvatila da su me opkolili!" Sofija otišla sama na kampovanje, pa se susrela sa zverima: Ali tu nije bio…
Kurir pre 11 sati
Sofija, mlada devojka zaljubljenik u prirodu, sigurno dugo neće zaboraviti jednu noć kampovanja koja se zamalo mogla završiti tragično — i to sve zbog nenajavljenog gosta! Naime, Sofija Gelkhauri (24) iz Nemačke, školuje se za poslovnog… »
Sofijin (24) odmor u prirodi se umalo pretvorio u noćnu moru: "Probudila me buka, a onda sam ih ugledala"
Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Nesvakidašnja priča stiže iz nemačke države Rajna-Palatinat. U glavnoj ulozi je 24-godišnja Sofija Gelkhauri, koja obožava prirodu, a školuje se za poslovnog administratora. Ona živi u blizini frankfurtskog aerodroma, pa često… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana