Повезане вести
"Отворила сам очи и схватила да су ме опколили!" Софија отишла сама на камповање, па се сусрела са зверима: Али ту није био…
Курир 09.01.2025
Софија, млада девојка заљубљеник у природу, сигурно дуго неће заборавити једну ноћ камповања која се замало могла завршити трагично — и то све због ненајављеног госта! Наиме, Софија Гелкхаури (24) из Немачке, школује се за… »
Софијин (24) одмор у природи се умало претворио у ноћну мору: "Пробудила ме бука, а онда сам их угледала"
Телеграф 09.01.2025
Препоручујемо. Несвакидашња прича стиже из немачке државе Рајна-Палатинат. У главној улози је 24-годишња Софија Гелкхаури, која обожава природу, а школује се за пословног администратора. Она живи у близини франкфуртског… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова
Блиц пре 12 минутајош 43 повезане

Руси поново подигли борбене авионе; "Безбедносна зона је нарушена"
Б92 пре 22 минутајош 39 повезаних

Парада "Снага јединства" – ново наоружање први пут пред јавношћу, није виђено ни на генералној проби
РТС пре 17 минутајош 32 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 5 сатијош 8 повезаних

БЛОГ Буран дан у Скупштини Београда: После низа увреда на рачун опозиције, власт усвојила планове који су жестоко критиковани
Нова пре 4 сатијош 46 повезаних