Povezane vesti
"Otvorila sam oči i shvatila da su me opkolili!" Sofija otišla sama na kampovanje, pa se susrela sa zverima: Ali tu nije bio…
Kurir 09.01.2025
Sofija, mlada devojka zaljubljenik u prirodu, sigurno dugo neće zaboraviti jednu noć kampovanja koja se zamalo mogla završiti tragično — i to sve zbog nenajavljenog gosta! Naime, Sofija Gelkhauri (24) iz Nemačke, školuje se za poslovnog administratora i… »
Sofijin (24) odmor u prirodi se umalo pretvorio u noćnu moru: "Probudila me buka, a onda sam ih ugledala"
Telegraf 09.01.2025
Preporučujemo. Nesvakidašnja priča stiže iz nemačke države Rajna-Palatinat. U glavnoj ulozi je 24-godišnja Sofija Gelkhauri, koja obožava prirodu, a školuje se za poslovnog administratora. Ona živi u blizini frankfurtskog aerodroma, pa često “beži” u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Šef Pentagona: "Vatrena moć" dolazi u Ukrajinu; Lavrov: Isporuka "tomahavka" veoma opasan korak
RTV pre 1 satjoš 3 povezane

Mreža mafije stezala obruč oko tošeta proeskog: Gde je kamion? Gde je vozač? Sva pitanja o smrti pevača na koja nikad niko nije dao odgovore (video)
Kurir pre 6 minutajoš 4 povezane

Procurio dokument iz Brisela: EU planira "zid dronova" do 2027.
Radio 021 pre 6 minutajoš 1 povezana