Povezane vesti
Mađarska plivačica okončala karijeru
B92 09.01.2025
Mađarska plivačica Katinka Hosu objavila je da završava svoju karijeru, preneo je Rojters. Hosu (35) je najavila da će u budućnosti posvetiti trenerskom poslu sa mladim plivačima. "Voda je 30 godina bila moj dom i moje utočište u kojem sam pronalazila… »
Plivačica Katinka Hošu završila karijeru
Radio sto plus 09.01.2025
“Objavljujem kraj svoje karijere. Već 30 godina je voda moj dom, svetilište gde nalazim utehu i snagu. Od trenutka kad sam prvi put ušla u bazen kao dete, znala sam da sam otkrila nešto magično. Svež dodir vode je bio kao da sam došla kući, u mesto gde… »
Katinka Hošu završila karijeru
Sportski žurnal 09.01.2025
Mađarska plivačica će se posvetiti trenerskom poslu. Mađarska plivačica Katinka Hošu objavila je da završava svoju karijeru, preneo je danas Rojters. Hošu (35) je najavila da će u budućnosti posvetiti trenerskom poslu sa mladim plivačima. - Voda je 30… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 6 satijoš 1 povezana