Povezane vesti

Milica objavila fotografiju male Barbare: Veličkovićeva raznežila sve emotivnim stihovima posvećenim ćerki

Milica objavila fotografiju male Barbare: Veličkovićeva raznežila sve emotivnim stihovima posvećenim ćerki

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, juče, 8. januara, na svet je donela ćerku Barbaru Veličković. Otac deteta, Borislav Terzić Terza, koji se trenutno nalazi u rijalitiju, nije krio suze radosnice kada je saznao… »
"Koliko sam grešan, neće me ni primiti..." Terza otkrio najveći strah i šta planira po izlasku iz rijalitija

"Koliko sam grešan, neće me ni primiti..." Terza otkrio najveći strah i šta planira po izlasku iz rijalitija

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Učesnik rijalitija "Elita," Borislav Terzić Terza, postao je otac juče, 8. januara, kada je njegova bivša partnerka, Milica Veličković, na svet donela zdravu devojčicu. U emotivnom razgovoru sa cimerom Raškom Mladenovićem, Terza… »
Terza nakon saznanja da je postao otac, doneo važnu odluku u vezi Miličine porodice: Suze su mu tekle

Terza nakon saznanja da je postao otac, doneo važnu odluku u vezi Miličine porodice: Suze su mu tekle

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Nakon što je saznao da je juče, 8. januara postao otac devojčice Barbare, Borislav Terzić Terza se rasplakao i doneo važnu odluku. Vest da je Milica na ovaj svet donela njihovu ćerku Barbaru, te da su mama i beba dobro, Terzi je… »
Terzu obavestili da je postao otac! Briznuo u plač kad je čuo divnu vest: Evo da li mu je Sofija čestitala

Terzu obavestili da je postao otac! Briznuo u plač kad je čuo divnu vest: Evo da li mu je Sofija čestitala

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, u sredu, 8. januara, postala je majka i donela na svet zdravu devojčicu. Otac deteta, Borislav Terzić Terza, obavešten je o radosnoj vesti dok je bio u rijalitiju, a reakcija… »

Vesti dana »