Повезане вести

„Привилегија је имати 35 година млађег мужа“: Верица Ракочевић о свом браку и негативним коментарима

„Привилегија је имати 35 година млађег мужа“: Верица Ракочевић о свом браку и негативним коментарима

Нова 09.01.2025
Верица Ракочевић већ целу деценију је у браку са 35 година млађим Вељком Кузманчевићем. Модна дизајнерка Верица Ракочевић не осврће се на негативне коментаре поводом њеног брака, већ се труди да живот кроји по својој мери… »
"Привилегија је имати 35 година млађег мужа": Верица Ракочевић (77) о браку са четири деценије млађим Вељком: "Имам стандарде…

"Привилегија је имати 35 година млађег мужа": Верица Ракочевић (77) о браку са четири деценије млађим Вељком: "Имам стандарде…

Блиц 09.01.2025
Модна креаторка Верица Ракочевић (77) у браку је са 35 година млађим Вељком Кузманчевићем, а њихов однос је због велике разлике у годинама често био тема јавности. Верица је недавно у разговору за "Блиц" открила појединости… »
"Привилегија је имати 35 година млађег мужа" Искрено признање Верице Ракочевић о браку са Вељком: Довољна сам паметна да од…

"Привилегија је имати 35 година млађег мужа" Искрено признање Верице Ракочевић о браку са Вељком: Довољна сам паметна да од…

Курир 09.01.2025
Модна креаторка Верица Ракочевић (77) у браку је са 35 година млађим Вељком Кузманчевићем, а њихов однос је због велике разлике у годинама често био тема јавности. Верица је недавно у разговору открила појединости свог живота… »

Вести дана »