Povezane vesti
„Privilegija je imati 35 godina mlađeg muža“: Verica Rakočević o svom braku i negativnim komentarima
Nova pre 11 sati
Verica Rakočević već celu deceniju je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Modna dizajnerka Verica Rakočević ne osvrće se na negativne komentare povodom njenog braka, već se trudi da život kroji po svojoj meri. „Zanima me… »
Verica Rakočević otkriva tajnu srećnog braka sa 35 godina mlađim suprugom!
Svet plus pre 13 sati
Verica Rakočević, poznata modna kreatorka, uživa u harmoničnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, uprkos velikoj razlici u godinama. Njihov odnos, česta tema javnosti, predstavlja pravo partnerstvo ispunjeno ljubavlju, avanturama i nesvakidašnjim… »
"Privilegija je imati 35 godina mlađeg muža": Verica Rakočević (77) o braku sa četiri decenije mlađim Veljkom: "Imam…
Blic pre 15 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević (77) u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, a njihov odnos je zbog velike razlike u godinama često bio tema javnosti. Verica je nedavno u razgovoru za "Blic" otkrila pojedinosti svog života, ali i… »
"Privilegija je imati 35 godina mlađeg muža" Iskreno priznanje Verice Rakočević o braku sa Veljkom: Dovoljna sam pametna da…
Kurir pre 15 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević (77) u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, a njihov odnos je zbog velike razlike u godinama često bio tema javnosti. Verica je nedavno u razgovoru otkrila pojedinosti svog života, ali i detalje… »
Vesti dana »
Više od deset nastradalih u požaru koji pretvara u pepeo delove Los Anđelesa
BBC News pre 39 minutajoš 12 povezanih
Jako zahlađenje stiglo u ovaj deo Srbije, kiša prešla u sneg: Nakon jutarnjih 14°C, sledi pad za više od 10
Telegraf pre 45 minutajoš 14 povezanih
Novak Đoković spreman i motivisan uoči starta AO: Ne želi da priča o trovanju, fokus je na osvajanju trofeja
Euronews pre 38 minutajoš 8 povezanih
Jović ponovo solidan u pobedi Majamija: Srpski košarkaš ponovo jedan od ključnih u pobedi svog tima! (video)
Hot sport pre 27 minutajoš 9 povezanih
Tramp otkrio: Putin želi da se sastane sa mnom i dogovaramo se o sastanku
Pravda pre 57 minutajoš 7 povezanih