Povezane vesti

Legendarni Lejton Bejns sa klupe odveo Everton dalje u FA kupu, radovali se i Fulam i Saša Lukić

Legendarni Lejton Bejns sa klupe odveo Everton dalje u FA kupu, radovali se i Fulam i Saša Lukić

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Evertona napravili su čudan potez i pred sam početak utakmice sa Piterborom u FA kupu sa klupe su sklonili trenera Šona Dajča, a umesto njega su tim vodili legendarni Lejton Bejns, nekadašnji igrač Karamela, a sada šef… »
Trese se Gudison park: Vraća li se to Dejvid Mojes u Everton ili dolazi Žoze Murinjo?!

Trese se Gudison park: Vraća li se to Dejvid Mojes u Everton ili dolazi Žoze Murinjo?!

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Samo tri sata pred večerašnji meč protiv Piterboroa u FA kupu, Everton je ostao bez trenera, pošto se razišao sa Šonom Dajčom. Klub sa Gudisona nije pronašao novog trenera, ali engleski mediji navode da Karamele imaju dva pika -… »
Šok u Premijer ligi Engleske: Ekipa ostala bez trenera tri sata pred meč, nisu doveli novog, vodiće ih kapiten

Šok u Premijer ligi Engleske: Ekipa ostala bez trenera tri sata pred meč, nisu doveli novog, vodiće ih kapiten

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Evertona večeras treba da igraju utakmicu 3. kola FA Kupa protiv Piterboroa na svom "Gudison parku", ali na klupi ovog tima neće biti poznatog lica u vidu trenera Šona Dajča, pošto je on dobio otkaz samo tri sata pred… »

Vesti dana »