Povezane vesti
Uhapšen zbog pljačke tamare eklston, sutra se izjašnjava o krivici: Cela familija osumnjičena da je prala pare za Ljubomira iz…
Kurir 09.01.2025
Ljubomir Romanov iz Obrenovca za kog evropske policije tvrde da je jedan od najvećih pljačkaša koji je koristio čak 19 različitih identiteta, sutra bi trebalo da sedne na optuženičku klupu Specijalnog suda u Beogradu, zbog sumnje da je bio organizator… »
„Teško mi je o ovome da pričam jer moja ćerka sad ima pristup Guglu“: Kako je naslednica bivšeg vlasnika Formule 1 govorila o…
Nova 09.01.2025
Pred Višem sudom u Beograd u petak počinje suđenje Ljubomiru Romanovu Radosavljeviću iz Obrenovca i njegovim saučesnicima, koji se terete da su novac stečen krađama širom Evrope, oprali u Srbiji kupujući nekretnine, automobile, nakit i drugo. Na udaru… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle 7 meseci
Novi magazin pre 20 minutajoš 51 povezana

Znate ko je ali ovo ne znate o njoj Ursula fon der Lajen iza sebe ima bogato ispunjen život godinu je proživela pod lažnim imenom, danas majka sedmoro dece i najmoćnija žena EU
Dnevnik pre 1 satjoš 50 povezanih

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 25 minutajoš 26 povezanih

Otkrivamo zbog čega se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju: Trebalo je da svedoči o slučaju muža Vujadina Savića i a.K.
Blic pre 25 minutajoš 44 povezane