Povezane vesti

Đoković otrovan u Melburnu: Šokantna ispovest najboljeg tenisera svih vremena! (foto)

Đoković otrovan u Melburnu: Šokantna ispovest najboljeg tenisera svih vremena! (foto)

Hot sport pre 12 sati
Neverovatno! Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera svih vremena, šokirao je javnost otkrićem u intervjuu za magazin GQ, gde se našao na naslovnoj strani februarskog izdanja. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
Đoković prvi put otkrio: Otrovali su me hranom pre deportacije iz Australije

Đoković prvi put otkrio: Otrovali su me hranom pre deportacije iz Australije

Sportski žurnal pre 12 sati
Imao sam u sebi visok nivo olova i žive. Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je pre tri godine kada je deportovan iz Australije otrovan hranom u imigracionom hotelu, gde je bio smešten. - Kada sam došao kući imao sam zdravstvene… »
Otrovan sam hranom u imigracionom hotelu: Senzacionalno priznanje Đokovića, tri godine posle deportacije iz Australije

Otrovan sam hranom u imigracionom hotelu: Senzacionalno priznanje Đokovića, tri godine posle deportacije iz Australije

Euronews pre 12 sati
Ceo svet zna da je Novak Đoković pre tri godine sprečen da igra na njemu omiljenom Grend slemu u Melburnu, kako je i zbog čega mrcvaren tih dana na "petom kontinentu", odnosno detalje nečuvene deportacije najboljeg tenisera sveta svih vremena iz… »
Trovanje Novaka Đokovića moglo da se završi kobno! Evo šta se događa kada olovo i živa uđu u organizam

Trovanje Novaka Đokovića moglo da se završi kobno! Evo šta se događa kada olovo i živa uđu u organizam

Mondo pre 12 sati
Srpski teniser objavio šokantnu informaciju - da je u telu posle australijske torture imao povišen nivo olova i žive. Evo šta je moglo da mu se dogodi zbog toga. Nakon tri godine ćutanja, Novak Đoković je po prvi put otkrio da je otrovan u… »
Đoković otkrio kroz kakav pakao je prošao u Australiji pre deportacije: „Osetio sam traumu…“

Đoković otkrio kroz kakav pakao je prošao u Australiji pre deportacije: „Osetio sam traumu…“

Nova pre 13 sati
Novak Đoković, najbolji srpski teniser i sedmi igrač sveta, otkrio je kroz šta je sve prošao u Australiji 2022. godine. Pamti se kako je Đoković deportovan, a pre toga je bio zatočen u „hotelu“ za migrante. Skandalozni tretman koji je doživeo… »
Đoković o pritvoru u Australiji: "Otrovali su me hranom"

Đoković o pritvoru u Australiji: "Otrovali su me hranom"

Sportske.net pre 12 sati
Novak Đoković priprema se i čeka početak Australijan opena, prvog grend slema u sezoni. Srpski teniser je u razgovoru za magazin „ GQ“ govorio o iskustvu pre tri godine kada je deportan iz Australije, čemu je prethodio pritvor u kom je bio… »
Đoković: Otrovali su me hranom pre deportacije iz Australije

Đoković: Otrovali su me hranom pre deportacije iz Australije

Politika pre 13 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je pre tri godine kada je deportovan iz Australije otrovan hranom u imigracionom hotelu, gde je bio smešten. "Kada sam došao kući imao sam zdravstvene probleme i shvatio sam da su me otrovali hranom… »
Đoković šokirao svet, tvrdi da su ga otrovali pre deportacije iz Australije: „Ovo nikome nisam javno rekao…“

Đoković šokirao svet, tvrdi da su ga otrovali pre deportacije iz Australije: „Ovo nikome nisam javno rekao…“

Nova pre 14 sati
Novak Đoković i dalje vuče traume iz 2022. godine, kada je deportovan iz Australije, te mu nije dozvoljeno da nastupa na prvom grend slemu u sezoni. Đoković se nije vakcinisao protiv koronavirusa, čija je pandemija 2022. godine bila glavna tema… »
Šok, Đoković otrovan hranom pre deportacije iz Australije?! "Ovo nikome nisam javno rekao"

Šok, Đoković otrovan hranom pre deportacije iz Australije?! "Ovo nikome nisam javno rekao"

B92 pre 14 sati
Novak Đoković je šokirao svet izjavom da misli da je otrovan hranom u hotelu za migrante u Melburnu te 2022. godine. Novak Đoković ni posle tri godine nije zaboravio događaje iz 2022, kada je zbog nevakcinacije protiv koronavirusa bio deportovan iz… »
„Rod Lejver arena bi mogla da dobije ime Novaka Đokovića“

„Rod Lejver arena bi mogla da dobije ime Novaka Đokovića“

Sport klub pre 1 dan
Tokom svih onih ružnih događanja od pre tri godine u Melburnu, kada je Novak Đoković umesto na Australijskom openu završio u kazamatu za ilegalne emigrante, bila je lansirana priča da je to navodno urađeno kako bi se sprečilo da Rod Lejver arena… »

Vesti dana »