Povezane vesti
Novak o danima u pritvoru: Otrovali su me hranom, u krvi živa…
Sport klub pre 13 sati
Svaki povratak Novaka Đokovića u Australiju, pored nezaboravnih deset titula na terenu, evociraće i uspomene na mučne scene iz 2022. kada je najbolji teniser sveta bio smešten u zdanje koje nadležni vole da nazivaju hotelom, a zapravo predstavlja… »
Novak Djoković otkrio šokantne detalje: Otrovali su me hranom u Melburnu!
Svet plus pre 13 sati
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u ekskluzivnom intervjuu za GQ magazin otkrio je šokantne informacije o svom boravku u hotelu za imigrante u Melburnu pre dve godine. Tvrdi da je tada bio otrovan hranom, što je kasnije utvrđeno u Srbiji. Novak… »
"Otrovali su me! Ovo nikad nisam javno priznao": Đoković šokirao ceo svet, otkrio šta mu je nađeno u organizmu
Mondo pre 13 sati
Emotivna i potresna ispovest Novaka Đokovića o paklu kroz koji je prošao u Austraiji. Novak Đoković prvi put je priznao da je otrovan stigao kući iz hotela za migrante u Australiji 2022. godine. U emotivnom intervjuu za magazin "Dži-Kju" ("GQ")… »
Šokantna tvrdnja Novaka Đokovića: "Otrovali su me u hotelu u Melburnu"
Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković dao je intervju za GQ magazin, gde se nalazi na naslovnoj strani za februarsko izdanje. U velikom intervjuu Đoković je izneo i jednu šokantnu tvrdnju. Naime, kada je pre dve godine zatočen… »
Vesti dana »
Hitno se oglasio RHMZ! Već danas drastičan pad temperature, očekuje se i sneg: Izdato upozorenje za naredne dane, opasnost od ove tri pojave
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Raste broj mrtvih požarima, uhapšen piroman, vojska izlazi na ulice da spreči pljačke: Žena koju krive za pakao se konačno vratila u grad (foto)
Blic pre 5 minutajoš 8 povezanih
Studenti objavili plan današnje akcije „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana
Đoković pred veliki jubilej u Australiji oduševio Srbiju, dan teško da je mogao bolje da počne
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih