Povezane vesti
Novak o danima u pritvoru: Otrovali su me hranom, u krvi živa…
Sport klub 09.01.2025
Svaki povratak Novaka Đokovića u Australiju, pored nezaboravnih deset titula na terenu, evociraće i uspomene na mučne scene iz 2022. kada je najbolji teniser sveta bio smešten u zdanje koje nadležni vole da nazivaju hotelom, a zapravo predstavlja zatvor… »
"Otrovali su me! Ovo nikad nisam javno priznao": Đoković šokirao ceo svet, otkrio šta mu je nađeno u organizmu
Mondo 09.01.2025
Emotivna i potresna ispovest Novaka Đokovića o paklu kroz koji je prošao u Austraiji. Novak Đoković prvi put je priznao da je otrovan stigao kući iz hotela za migrante u Australiji 2022. godine. U emotivnom intervjuu za magazin "Dži-Kju" ("GQ"), Novak je… »
Šokantna tvrdnja Novaka Đokovića: "Otrovali su me u hotelu u Melburnu"
Telegraf 09.01.2025
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković dao je intervju za GQ magazin, gde se nalazi na naslovnoj strani za februarsko izdanje. U velikom intervjuu Đoković je izneo i jednu šokantnu tvrdnju. Naime, kada je pre dve godine zatočen u… »
Vesti dana »
Održan protest ispred Generalštaba: Studenti u blokadi protiv usvojenog leks specijalisa
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Ruski vlasnici NIS-a poslali OFAK-u zahtev za produžetak licence, da li će ga Amerikanci prihvatiti?
Morava info pre 2 satajoš 36 povezanih
Studenti ETF objavili zahteve: „Ovo je naše prvo upozorenje. Ne damo Generalštab!“
Danas pre 9 minutajoš 30 povezanih
Novaković: Srbija podnela žrtvu za slobodu Evrope, a od nje se traži da se odrekne KiM
Sputnik pre 59 minutajoš 34 povezane
Nemci se ubrzano spremaju, njihov potez zaledio sve Evo šta se sprema
Alo pre 34 minutajoš 24 povezane