Повезане вести
Новак о данима у притвору: Отровали су ме храном, у крви жива…
Спорт клуб 09.01.2025
Сваки повратак Новака Ђоковића у Аустралију, поред незаборавних десет титула на терену, евоцираће и успомене на мучне сцене из 2022. када је најбољи тенисер света био смештен у здање које надлежни воле да називају хотелом, а… »
"Отровали су ме! Ово никад нисам јавно признао": Ђоковић шокирао цео свет, открио шта му је нађено у организму
Мондо 09.01.2025
Емотивна и потресна исповест Новака Ђоковића о паклу кроз који је прошао у Аустраији. Новак Ђоковић први пут је признао да је отрован стигао кући из хотела за мигранте у Аустралији 2022. године. У емотивном интервјуу за магазин… »
Шокантна тврдња Новака Ђоковића: "Отровали су ме у хотелу у Мелбурну"
Телеграф 09.01.2025
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић дао је интервју за ГQ магазин, где се налази на насловној страни за фебруарско издање. У великом интервјуу Ђоковић је изнео и једну шокантну тврдњу. Наиме, када је пре… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 1 сатјош 4 повезане
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Херојски! Припадници Горске службе спасили војнике БиХ с врха планине Чврснице (фото)
Курир пре 49 минутајош 1 повезана
Земљотрес у Северној Македонији: Потрес од 2,5 степени по Рихтеру, осетио се и у Србији
Курир пре 1 сатјош 1 повезана