Povezane vesti
Bivša predsednica Gruzije: Država je na ivici kolapsa, moja borba se nastavlja do kraja
Euronews 09.01.2025
Bivša predsednica Gruzije Salome Zurabišvili izjavila je danas da je Gruzija "praktično na ivici kolapsa" i poručila da će nastaviti da radi na izvlačenju zemlje iz krize, uključujući rad sa međunarodnim partnerima. "Moja borba se nastavlja i nastaviće… »
Bivša predsednica Gruzije: Na ivici smo kolapsa, moja borba se nastavlja do kraja
RTV 09.01.2025
TBILISI - Bivša predsednica Gruzije Salome Zurabišvili izjavila je danas da je Gruzija "praktično na ivici kolapsa" i poručila da će nastaviti da radi na izvlačenju zemlje iz krize, uključujući rad sa međunarodnim partnerima. "Moja borba se nastavlja i… »
Vesti dana »
Probudila se lokalna vlast, konačno stižu cisterne, otvoren broj za nemoćne Kragujevac poslao 36.000 litara pijaće vode građanima Čačka
Ozon press pre 45 minutajoš 46 povezanih
Partizan pozvao na nastavak finalne serije: "Smatramo da o tituli prvaka Srbije treba da odluči igrački kvalitet, a ne okolnosti i dešavanja pored terena"
Dnevnik pre 21 minutajoš 53 povezane
Šokantna povreda Janika Sinera! Dramatične scene na Rolan Garosu - Italijan vodio 5:1, a onda se desio pakao
Kurir pre 10 minutajoš 37 povezanih