Povezane vesti

Ataman o atmosferi u Beogradu i Atini: Naši navijači su pobedili!

Ataman o atmosferi u Beogradu i Atini: Naši navijači su pobedili!

Sport klub pre 13 sati
Panatinaikos je savladao Partizan u duelu 20. kola Evrolige, a koliko ovaj trijumf znači treneru Erginu Atamanu najbolje govori njegova izjava posle utakmice. PAO je trijumfovao bez dvojice vrlo važnih igrača, Lorenza Brauna i Kostasa Slukasa… »
Obradović: "Moj tim nije bio na utakmici"

Obradović: "Moj tim nije bio na utakmici"

Sportske.net pre 13 sati
Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa u 20. kolu Evrolige, a osim toga meč su obeležile i povrede Pokuševskog i Bonge. Trener crno-belih Željko Obradović bio je prilično kratak u izjavi posle meča. "Bili smo loši što se tiče… »
"Naši navijači su pobedili Partizanove": Ergin Ataman provocirao Grobare posle trijumfa Panatinaikosa

"Naši navijači su pobedili Partizanove": Ergin Ataman provocirao Grobare posle trijumfa Panatinaikosa

Mondo pre 13 sati
Trener šampiona Evrope govorio i o tribinama, ne samo o košarci. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman "peckao" je Partizanm odnosno navijače crno-belih posle pobede svog tima u Atini. "Mislim da smo pokazali još jednom pobednički, šampionski karakter… »
"Pobedili smo Partizan, ali i njegove navijače"

"Pobedili smo Partizan, ali i njegove navijače"

B92 pre 13 sati
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Partizana. PAO je na svom terenu savladao crno-bele 96:84 u 20. kolu Evrolige i tako se rvenaširao ekipi Željka Obradovića za ubedljiv poraz u… »
"Pobegli smo Partizanu, nebitno mi je kako je završeno": Ergin Ataman se oglasio posle revanša crno-belima!

"Pobegli smo Partizanu, nebitno mi je kako je završeno": Ergin Ataman se oglasio posle revanša crno-belima!

Mondo pre 14 sati
Trener Panatinaikosa govorio o stanju na tabeli Evrolige posle dominantne pobede svog tima protiv Partizana. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je posle pobede protiv Partizana da je to možda i najznačajniji trjiumf njegovog tima ove sezone. Pod… »

Vesti dana »