Povezane vesti
"Naši navijači su pobedili Partizanove": Ergin Ataman provocirao Grobare posle trijumfa Panatinaikosa
Mondo 09.01.2025
Trener šampiona Evrope govorio i o tribinama, ne samo o košarci. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman "peckao" je Partizanm odnosno navijače crno-belih posle pobede svog tima u Atini. "Mislim da smo pokazali još jednom pobednički, šampionski karakter na… »
Obradović: "Moj tim nije bio na utakmici"
Sportske.net 09.01.2025
Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa u 20. kolu Evrolige, a osim toga meč su obeležile i povrede Pokuševskog i Bonge. Trener crno-belih Željko Obradović bio je prilično kratak u izjavi posle meča. "Bili smo loši što se tiče energije i… »
Ataman o atmosferi u Beogradu i Atini: Naši navijači su pobedili!
Sport klub 09.01.2025
Panatinaikos je savladao Partizan u duelu 20. kola Evrolige, a koliko ovaj trijumf znači treneru Erginu Atamanu najbolje govori njegova izjava posle utakmice. PAO je trijumfovao bez dvojice vrlo važnih igrača, Lorenza Brauna i Kostasa Slukasa. „Velika… »
"Pobedili smo Partizan, ali i njegove navijače"
B92 09.01.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Partizana. PAO je na svom terenu savladao crno-bele 96:84 u 20. kolu Evrolige i tako se rvenaširao ekipi Željka Obradovića za ubedljiv poraz u Beogradu… »
"Pobegli smo Partizanu, nebitno mi je kako je završeno": Ergin Ataman se oglasio posle revanša crno-belima!
Mondo 09.01.2025
Trener Panatinaikosa govorio o stanju na tabeli Evrolige posle dominantne pobede svog tima protiv Partizana. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je posle pobede protiv Partizana da je to možda i najznačajniji trjiumf njegovog tima ove sezone. Pod tim… »
Vesti dana »
Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba
Nedeljnik pre 33 minutajoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 23 minutajoš 61 povezana
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih
Ocu Marije Šerifović su pre nekoliko godina amputirali prst: Kuća u kojoj je živeo pusta, komšije otkrile sve
Telegraf pre 18 minutajoš 27 povezanih