Povezane vesti
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
BBC News 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. „Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar – kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Danas 10.01.2025
„Kamera, akcija…“, čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. „Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave“, kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Radio 021 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. BBC/Jovana Georgievski Srba Kabadajić je jedan od pionira specijalnih efekata u bivšoj… »
NIN 10.01.2025
"Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. "Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave", kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana