Povezane vesti
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
BBC News pre 8 sati
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. „Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar – kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Danas pre 8 sati
„Kamera, akcija…“, čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. „Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave“, kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Radio 021 pre 8 sati
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. BBC/Jovana Georgievski Srba Kabadajić je jedan od pionira specijalnih efekata u bivšoj… »
NIN pre 8 sati
"Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. "Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave", kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba… »
Vesti dana »
Počeo sneg u Beogradu: Nakon kiše pale i pahulje! Rhmz se oglasio: Sledeće nedelje sledi snežni haos u ovim delovima Srbije
Blic pre 45 minutajoš 22 povezane
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 39 minutajoš 48 povezanih
Vlada usvojila Strategiju razvoja veštačke inteligencije do 20230. godine
Danas pre 39 minutajoš 8 povezanih