Povezane vesti
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
BBC News 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. „Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar – kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Danas 10.01.2025
„Kamera, akcija…“, čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. „Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave“, kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba Kabadajić… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
NIN 10.01.2025
"Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. "Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave", kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba Kabadajić… »
Radio 021 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. BBC/Jovana Georgievski Srba Kabadajić je jedan od pionira specijalnih efekata u bivšoj… »
Vesti dana »
Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja zbog smrti još jednog pacijenta iz Čačka
Danas pre 13 minutajoš 52 povezane
Poljoprivrednici u Mrčajevcima: Odustajanje nije opcija, ostajemo ovde do ispunjenja zahteva (VIDEO)
Glas Šumadije pre 47 minutajoš 27 povezanih
Podmetnuo požar, napravio štetu od 350.000 evra! Izgorelo sve do pepela, policija uhapsila počinioca!
Kurir pre 42 minutajoš 23 povezane