Povezane vesti
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
BBC News 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. „Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar – kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
Danas 10.01.2025
„Kamera, akcija…“, čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. „Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave“, kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba Kabadajić… »
Intervju petkom: Srba Kabadajić, pirotehničar - kako nastaju filmska magija i praznične čarolije
NIN 10.01.2025
"Kamera, akcija...", čuje se uzvik reditelja, a potom sledi glasan prasak – delovi automobila lete u vazduh. "Vidi, vidi, kako sam ga detonirao – krilo automobila nam je preletelo preko glave", kaže mi s dečačkim uzbuđenjem 73-godišnji Srba Kabadajić… »
Radio 021 10.01.2025
Pirotehničar sa 55 godina iskustva otkriva kako se stvara novogodišnji vatromet, ali i kako su se pre kompjuterske grafike pravili specijalni efekti na filmu. BBC/Jovana Georgievski Srba Kabadajić je jedan od pionira specijalnih efekata u bivšoj… »
Vesti dana »
Sunčano i toplo širom Srbije: Temperature do 23 stepena, promena vremena od ponedeljka
Glas juga pre 1 satjoš 11 povezanih
Evropske demokrate o intervenciji policije na Medicinskom fakultetu: Je l’ to tvoj dijalog, Vučiću?
Radio sto plus pre 52 minutajoš 10 povezanih
"Moraćemo ponovo da bacamo bombe" Tramp će obustaviti prekid vatre sa Iranom ako se do srede ne postigne sporazum, najavio "iznenađenje" u Beloj kući (video)
Kurir pre 17 minutajoš 7 povezanih
50. dan rata na Bliskom istoku: Tramp preti novim bombardovanjem, najveći nosač aviona na svetu u pripravnosti
Mondo pre 51 minutajoš 11 povezanih