Povezane vesti
Anica Lazić otkrila detalje veze s Lazarom Ristovskim: Doživela sam internet nasilje!
Svet plus pre 7 sati
Poznati glumac Lazar Ristovski pronašao je ljubav s 39 godina mlađom koleginicom, glumicom Anicom Lazić, nakon razvoda od bivše supruge Danice Ristovski. Iako su njihova ljubav i odnos naišli na brojne osude, Anica je hrabro progovorila o psihičkom… »
„Doživela sam internet nasilje, imala sam pomoć psihoterapeuta“: Anica Lazić o vezi sa Lazarom Ristovskim
Nova pre 7 sati
Čuveni glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda od Danice Ristovski. Anica je nedavno pričala kako su se ona i Lazar upoznali i kako je počela njihova ljubav. Kako je… »
"Nek joj neko kaže da njenog muškarca ne želi niko": Devojka Lazara Ristovskog se javno oglasila: "lažne feministkinje"…
Blic pre 8 sati
Od kada je u javnost dospela informacija da je Anica Lazić izabranica Lazara Ristovskog, nakon njegovog razvoda od Danice Ristovski, popularnost mlade glumice na društvenim mrežama prilično je porasla i mnogi pomno prate njene objave. Jedna objava… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 25 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 11 minutajoš 37 povezanih