Povezane vesti

Anica Lazić otkrila detalje veze s Lazarom Ristovskim: Doživela sam internet nasilje!

Anica Lazić otkrila detalje veze s Lazarom Ristovskim: Doživela sam internet nasilje!

Svet plus pre 7 sati
Poznati glumac Lazar Ristovski pronašao je ljubav s 39 godina mlađom koleginicom, glumicom Anicom Lazić, nakon razvoda od bivše supruge Danice Ristovski. Iako su njihova ljubav i odnos naišli na brojne osude, Anica je hrabro progovorila o psihičkom… »
„Doživela sam internet nasilje, imala sam pomoć psihoterapeuta“: Anica Lazić o vezi sa Lazarom Ristovskim

„Doživela sam internet nasilje, imala sam pomoć psihoterapeuta“: Anica Lazić o vezi sa Lazarom Ristovskim

Nova pre 7 sati
Čuveni glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda od Danice Ristovski. Anica je nedavno pričala kako su se ona i Lazar upoznali i kako je počela njihova ljubav. Kako je… »
"Nek joj neko kaže da njenog muškarca ne želi niko": Devojka Lazara Ristovskog se javno oglasila: "lažne feministkinje"…

"Nek joj neko kaže da njenog muškarca ne želi niko": Devojka Lazara Ristovskog se javno oglasila: "lažne feministkinje"…

Blic pre 8 sati
Od kada je u javnost dospela informacija da je Anica Lazić izabranica Lazara Ristovskog, nakon njegovog razvoda od Danice Ristovski, popularnost mlade glumice na društvenim mrežama prilično je porasla i mnogi pomno prate njene objave. Jedna objava… »

Vesti dana »