Повезане вести

Новинарка на силу покушала да пита Ђоковића како су га тровали у Мелбурну, ево шта је Новак одговорио

Новинарка на силу покушала да пита Ђоковића како су га тровали у Мелбурну, ево шта је Новак одговорио

Телеграф 10.01.2025
Препоручујемо. Изјава Новака Ђоковића да су га отровали у Мелбурну током боравка у заточеништву, обишла је свет и изазвала велику пажњу јавности. Ђоковић је то открио у интервјуу за магазин ГQ, у ком се нашао на насловној страни… »
Ђоковић одбио да прича о интервјуу у ком је навео да је био отрован храном

Ђоковић одбио да прича о интервјуу у ком је навео да је био отрован храном

Радио сто плус 10.01.2025
“Био бих захвалан кад не бих морао да причам детаљније о томе, пошто бих волео да се фокусирам на тенис и на оно зашто сам овде. Ако желите да видите шта сам рекао и да се додатно информишете о томе, можете се увек вратити на… »
Новак Ђоковић тврди да су га у Аустралији отровали оловом и живом: Ово су симптоми да имаш високу концентрацију тешких метала…

Новак Ђоковић тврди да су га у Аустралији отровали оловом и живом: Ово су симптоми да имаш високу концентрацију тешких метала…

Нова 10.01.2025
Новак Ђоковић изјавио је да су га отровали у Мелбурну, те да је по повратку имао висок ниво олова и живе. Ево који су симптоми карактеристични за то стање. Новак Ђоковић је шокирао свет тврдњом да је отрован у Аустралији пре… »
Ђоковић: Био сам отрован у Аустралији

Ђоковић: Био сам отрован у Аустралији

Радио 021 10.01.2025
Један од најбољих тенисера икада Новак Ђоковић каже да је био отрован у Аустралији 2022. године, када му није било дозвољено да наступа на гренд слему. Српски ас је по доласку у Мелбурн дао је интервју познатом часопису "ГQ" и… »

Вести дана »