Povezane vesti
Đoković odbio da priča o intervjuu u kom je naveo da je bio otrovan hranom
Radio sto plus pre 3 sata
“Bio bih zahvalan kad ne bih morao da pričam detaljnije o tome, pošto bih voleo da se fokusiram na tenis i na ono zašto sam ovde. Ako želite da vidite šta sam rekao i da se dodatno informišete o tome, možete se uvek vratiti na taj članak”… »
Novak Đoković tvrdi da su ga u Australiji otrovali olovom i živom: Ovo su simptomi da imaš visoku koncentraciju teških…
Nova pre 4 sati
Novak Đoković izjavio je da su ga otrovali u Melburnu, te da je po povratku imao visok nivo olova i žive. Evo koji su simptomi karakteristični za to stanje. Novak Đoković je šokirao svet tvrdnjom da je otrovan u Australiji pre deportacije. „Kada… »
Đoković: Bio sam otrovan u Australiji
Radio 021 pre 7 sati
Jedan od najboljih tenisera ikada Novak Đoković kaže da je bio otrovan u Australiji 2022. godine, kada mu nije bilo dozvoljeno da nastupa na grend slemu. Srpski as je po dolasku u Melburn dao je intervju poznatom časopisu "GQ" i otkrio kakve je… »
Ovako je Đoković odgovorio na pitanje novinara da pojasni kako su ga trovali u Melburnu
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Izjava Novaka Đokovića da su ga otrovali u Melburnu tokom boravka u zatočeništvu, obišla je svet i izazvala veliku pažnju javnosti. Đoković je to otkrio u intervjuu za magazin GQ, u kom se našao na naslovnoj strani za februar, a… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih
Beograd: Studenti stigli do Mostarske petlje, aplauzima ih dočekalo nekoliko stotina građana
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih
Uživo pogledajte kako izgleda spaljeni Los Anđeles iz svemira: Jezivi satelitski snimci, grad uništen u požarima, sve više mrtvih (foto/video)
Kurir pre 23 minutajoš 39 povezanih