Povezane vesti
Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“
Nova 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. „Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam radio… »
Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…
Blic 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. - Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam… »
Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…
Kurir 10.01.2025
Folk pevač Bane Bojanić jednom prilikom gostovao je na Kurir televiziji gde je tokom razgovora sa voditeljem Ivanom Gajićem otkrio mračnu stranu života u Americi. On je tada istakao da život preko bare uopšte nije lak. Sin Miloša Bojanića je taad najpre… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava na ekstremne vremenske uslove i jak toplotni talas danas i sutra
Insajder pre 20 minutajoš 37 povezanih
6.000 dinara pomoći za punoletne građane – Poznati datumi prijave i isplate
Stav.life pre 25 minutajoš 22 povezane
Požar kod Rečice u opštini Bojnik pod kontrolom, ali se vatra proširila ka Turjanu i Vujanovu
Rešetka pre 10 minutajoš 23 povezane
Vučić: Završni radovi na auto-putu Kuzmin-Sremska Rača, od 1. septembra besplatan prelazak preko Pavlovića mosta
RTV pre 10 minutajoš 20 povezanih
Kako funkcioniše prijava preko Uprave za trezor? Detaljan vodič za pomoć od 6.000 dinara
Mondo pre 45 minutajoš 18 povezanih