Povezane vesti

Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“

Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“

Nova 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. „Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da… »
Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…

Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…

Blic 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. - Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da… »
Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…

Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…

Kurir 10.01.2025
Folk pevač Bane Bojanić jednom prilikom gostovao je na Kurir televiziji gde je tokom razgovora sa voditeljem Ivanom Gajićem otkrio mračnu stranu života u Americi. On je tada istakao da život preko bare uopšte nije lak. Sin Miloša Bojanića je taad… »

Vesti dana »