Povezane vesti

Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“

Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“

Nova pre 6 sati
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. „Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da… »
Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…

Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…

Blic pre 6 sati
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. - Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da… »
Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…

Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…

Kurir pre 8 sati
Folk pevač Bane Bojanić jednom prilikom gostovao je na Kurir televiziji gde je tokom razgovora sa voditeljem Ivanom Gajićem otkrio mračnu stranu života u Americi. On je tada istakao da život preko bare uopšte nije lak. Sin Miloša Bojanića je taad… »

Vesti dana »