Повезане вести

Наш певач покренуо бизнис у Америци, уложио милионе, а онда дизао кредите да врати дугове: „Имао сам 50 камиона“

Наш певач покренуо бизнис у Америци, уложио милионе, а онда дизао кредите да врати дугове: „Имао сам 50 камиона“

Нова 10.01.2025
Певач Бане Бојанић (51) открио је мрачну страну живота у Америци. Наиме, син Милоша Бојанића је својевремено истакао да је направио грешку када је уложио паре у бизнис, а онда је све пропало. „Ја сам прве две године у Америци… »
Фолкер (51) био у дуговима до гуше: Преселио се у Америку, уложио огромне паре у бизнис, па банкротирао: "На тежи начин сам…

Фолкер (51) био у дуговима до гуше: Преселио се у Америку, уложио огромне паре у бизнис, па банкротирао: "На тежи начин сам…

Блиц 10.01.2025
Певач Бане Бојанић (51) открио је мрачну страну живота у Америци. Наиме, син Милоша Бојанића је својевремено истакао да је направио грешку када је уложио паре у бизнис, а онда је све пропало. - Ја сам прве две године у Америци… »
Син Милоша Бојанића уложио огромне паре у бизнис па банкротирао: Имао сам огромне рате за кредит! Бане Бојанић открио тамну…

Син Милоша Бојанића уложио огромне паре у бизнис па банкротирао: Имао сам огромне рате за кредит! Бане Бојанић открио тамну…

Курир 10.01.2025
Фолк певач Бане Бојанић једном приликом гостовао је на Курир телевизији где је током разговора са водитељем Иваном Гајићем открио мрачну страну живота у Америци. Он је тада истакао да живот преко баре уопште није лак. Син Милоша… »

Вести дана »