Povezane vesti
Naš pevač pokrenuo biznis u Americi, uložio milione, a onda dizao kredite da vrati dugove: „Imao sam 50 kamiona“
Nova 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. „Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam radio… »
Folker (51) bio u dugovima do guše: Preselio se u Ameriku, uložio ogromne pare u biznis, pa bankrotirao: "Na teži način sam…
Blic 10.01.2025
Pevač Bane Bojanić (51) otkrio je mračnu stranu života u Americi. Naime, sin Miloša Bojanića je svojevremeno istakao da je napravio grešku kada je uložio pare u biznis, a onda je sve propalo. - Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam… »
Sin Miloša Bojanića uložio ogromne pare u biznis pa bankrotirao: Imao sam ogromne rate za kredit! Bane Bojanić otkrio tamnu…
Kurir 10.01.2025
Folk pevač Bane Bojanić jednom prilikom gostovao je na Kurir televiziji gde je tokom razgovora sa voditeljem Ivanom Gajićem otkrio mračnu stranu života u Americi. On je tada istakao da život preko bare uopšte nije lak. Sin Miloša Bojanića je taad najpre… »
Vesti dana »
Noć kada je svet zadržao dah: Rakete su padale, bombarderi bili u vazduhu, a Tramp u poslednjem trenutku odustao od napada
Nova pre 22 minutajoš 43 povezane
Šta se ovo dešava?! Na ovom frontu bukti uprkos primirju, stiglo upozorenje: Tramp objavio vesti koje su svi čekali, onda je krenuo novi talas haosa (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 103 povezane
RHMZ izdao hitno upozorenje! Može biti posledica: Tiču se svih nas!
Telegraf pre 51 minutajoš 25 povezanih
Oporavak evropskih berzi: Cene energenata i pšenice u padu, zlato raste
Blic pre 12 minutajoš 19 povezanih
Stravična nesreća u Surčinu: Izleteo sa puta udario u krst i na mestu poginuo
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih