Povezane vesti

"Nisam prepoznala da imam karcinom" Mira Škorić o borbi s opakom bolešću: Sve je bilo u redu, krvna slika, sve...

"Nisam prepoznala da imam karcinom" Mira Škorić o borbi s opakom bolešću: Sve je bilo u redu, krvna slika, sve...

Kurir pre 3 sata
Mira Škorić godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj borbi je uvek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila. Mira je sada, sa suzama u očima, govorila o ovom periodu života koji je… »
„Bila je završna faza, operisali su me četiri puta“: Mira Škorić o lečenju kancera i agoniji kroz koju je prošla

„Bila je završna faza, operisali su me četiri puta“: Mira Škorić o lečenju kancera i agoniji kroz koju je prošla

Nova pre 4 sati
Pevačica Mira Škorić (54) godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj bitki je uvek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila. Mira Škorić je sada, sa suzama u očima, govorila o ovom… »
"Bila je završna faza bolesti": Mira Škorić na ivici suza o borbi sa karcinomom: "Četiri puta sam operisana"

"Bila je završna faza bolesti": Mira Škorić na ivici suza o borbi sa karcinomom: "Četiri puta sam operisana"

Blic pre 7 sati
Pevačica Mira Škorić (54) godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj borbi je uvek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila. Mira Škorić je sada, sa suzama u očima, govorila o ovom… »

Vesti dana »