Повезане вести

"Нисам препознала да имам карцином" Мира Шкорић о борби с опаком болешћу: Све је било у реду, крвна слика, све...

"Нисам препознала да имам карцином" Мира Шкорић о борби с опаком болешћу: Све је било у реду, крвна слика, све...

Курир 10.01.2025
Мира Шкорић годинама је водила борбу са опаком болешћу, а о својој борби је увек отворено говорила како би помогла и другима који се налазе у ситуацији у којој је и она била. Мира је сада, са сузама у очима, говорила о овом… »
„Била је завршна фаза, оперисали су ме четири пута“: Мира Шкорић о лечењу канцера и агонији кроз коју је прошла

„Била је завршна фаза, оперисали су ме четири пута“: Мира Шкорић о лечењу канцера и агонији кроз коју је прошла

Нова 10.01.2025
Певачица Мира Шкорић (54) годинама је водила борбу са опаком болешћу, а о својој битки је увек отворено говорила како би помогла и другима који се налазе у ситуацији у којој је и она била. Мира Шкорић је сада, са сузама у очима… »
"Била је завршна фаза болести": Мира Шкорић на ивици суза о борби са карциномом: "Четири пута сам оперисана"

"Била је завршна фаза болести": Мира Шкорић на ивици суза о борби са карциномом: "Четири пута сам оперисана"

Блиц 10.01.2025
Певачица Мира Шкорић (54) годинама је водила борбу са опаком болешћу, а о својој борби је увек отворено говорила како би помогла и другима који се налазе у ситуацији у којој је и она била. Мира Шкорић је сада, са сузама у очима… »

Вести дана »