Повезане вести
Пијан играо финале АО, довео у ложу 3 атрактивне Рускиње: Ђоковић на конференцији поменуо чувеног тенисера
Телеграф 10.01.2025
Препоручујемо. Током конференције коју је имао у петак ујутру, најбољи тенисер планете Новак Ђоковић вратио се 20 година уназад и присетио се свог првог наступа на Аустралијан опену! Било је то 2005. године, када је Новак свој… »
Прво обраћање Новака Ђоковића са АО: "Ево зашто сам хтео Ендија Марија за тренера, не знам пуно о Нишешу"
Телеграф 10.01.2025
Препоручујемо. Новак Ђоковић одржао је прву конференцију за медије пред почетак Аустралијан Опена, турнира који је у својој каријери успео да освоји 10 пута. Најбољи тенисер свих времена започеће такмичење у Мелбурну против… »
"Мареј је то захтевао од мене": Ђоковић открио како га је Енди изненадио, није то очекивао!
Мондо 10.01.2025
Новак Ђоковић поново је причао о сарадњи са Ендијем Марејем. Новак Ђоковић дошао је у Мелбурн по титулу и то је свима јасно. Подизао је пехар 10 пута на Аустралијан опену и жели то да уради поново. Потврдио је то и на… »
Вести дана »

(БЛОГ) Подршка Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу: Скупови широм земље, блокирана магистрала у Ужицу
Н1 Инфо пре 16 минутајош 43 повезане

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 52 минутајош 39 повезаних

БИА позвала студенте на "пријатељски" разговор": Војна парада и потенцијални звиждук Вучићу
Радио 021 пре 5 сатијош 8 повезаних

Седница Скупштине Београда – усвојена 31 тачка дневног реда, акценат на урбанистичким плановима
РТС пре 16 минутајош 46 повезаних