Povezane vesti
Kako izgledaju kaznene ćelije za političke zatvorenike u Venecueli
Blic pre 6 sati
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su… »
BBC News pre 7 sati
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan… »
Danas pre 7 sati
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo.“ Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada… »
Radio 021 pre 7 sati
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. Daniel Arse-Lopez/BBC „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je… »
NIN pre 6 sati
"Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 51 minutajoš 22 povezane
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Održana akcija "Dođi na Mostar, ako imaš petlju": Blokada prošla bez incidenata
Pravda pre 40 minutajoš 48 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih