Povezane vesti
Kako izgledaju kaznene ćelije za političke zatvorenike u Venecueli
Blic 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
BBC News 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20… »
Danas 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo.“ Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
NIN 10.01.2025
"Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
Radio 021 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. Daniel Arse-Lopez/BBC „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo."… »
Vesti dana »
Vučić: U ponedeljak ispred Skupštine biće prohodno za saobraćaj - da su danas izbori, oni ne bi pobedili
N1 Info pre 35 minutajoš 37 povezanih
(Foto, video) Ogroman broj mrtvih, proglašeno vanredno stanje! Mladi goreli živi, stižu nove informacije o žrtvama: Ovo je uzrok katastrofe u Švajcarskoj?
Blic pre 0 minutajoš 82 povezane
NIS: Izdavanjem licence, omogućava se održavanje poslovanja, uključujući pokretanje rada Rafinerije
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 40 povezanih
Rusija optužuje Ukrajinu za napad u novogodišnjoj noći u kojem su poginule 24 osobe
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih