Povezane vesti
Kako izgledaju kaznene ćelije za političke zatvorenike u Venecueli
Blic 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
BBC News 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20… »
Danas 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo.“ Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
NIN 10.01.2025
"Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga zatvorili… »
Radio 021 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. Daniel Arse-Lopez/BBC „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo."… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici u Mrčajevcima: Odustajanje nije opcija, ostajemo ovde do ispunjenja zahteva (VIDEO)
Glas Šumadije pre 8 minutajoš 26 povezanih
Prolećnih 20 stepeni, pa sneg: Otkrivamo kada nas očekuje novi talas zahlađenja
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
Scena koja će oduševiti navijače Partizana: Karlik Džons ponovo na terenu! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 35 povezanih