Povezane vesti
Kako izgledaju kaznene ćelije za političke zatvorenike u Venecueli
Blic 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su… »
BBC News 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan… »
Danas 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo.“ Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada… »
NIN 10.01.2025
"Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga… »
Radio 021 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. Daniel Arse-Lopez/BBC „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je… »
Vesti dana »

Gore društvene mreže - oglasio se Kilijan Mbape: Najbolji strelac u istoriji PSŽ imao je šta da poruči prvaku Lige šampiona
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana