Povezane vesti
Kako izgledaju kaznene ćelije za političke zatvorenike u Venecueli
Blic 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su… »
BBC News 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan… »
Danas 10.01.2025
„Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo.“ Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada… »
Radio 021 10.01.2025
BBC Mundo je razgovarao sa jednim od ljudi koji su bili u ozloglašenom zatvoru posle nereda nastalih zbog rezultata predsedničkih izbora. Daniel Arse-Lopez/BBC „Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je… »
NIN 10.01.2025
"Već su me mučili i tlačili, ali me neće ućutkati. Moj glas je jedino što mi je preostalo." Ovako Huan, mladić od 20 godina, započinje njegovu priču. On tvrdi da su ga fizički i psihološki zlostavljale venecuelanske snage bezbednosti kada su ga… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 20 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih