Повезане вести

Како изгледају казнене ћелије за политичке затворенике у Венецуели

Блиц 10.01.2025
„Већ су ме мучили и тлачили, али ме неће ућуткати. Мој глас је једино што ми је преостало." Овако Хуан, младић од 20 година, започиње његову причу. Он тврди да су га физички и психолошки злостављале венецуеланске снаге… »

BBC News 10.01.2025
ББЦ Мундо је разговарао са једним од људи који су били у озлоглашеном затвору после нереда насталих због резултата председничких избора. „Већ су ме мучили и тлачили, али ме неће ућуткати. Мој глас је једино што ми је преостало."… »

Данас 10.01.2025
„Већ су ме мучили и тлачили, али ме неће ућуткати. Мој глас је једино што ми је преостало.“ Овако Хуан, младић од 20 година, започиње његову причу. Он тврди да су га физички и психолошки злостављале венецуеланске снаге… »

НИН 10.01.2025
"Већ су ме мучили и тлачили, али ме неће ућуткати. Мој глас је једино што ми је преостало." Овако Хуан, младић од 20 година, започиње његову причу. Он тврди да су га физички и психолошки злостављале венецуеланске снаге… »

Радио 021 10.01.2025
ББЦ Мундо је разговарао са једним од људи који су били у озлоглашеном затвору после нереда насталих због резултата председничких избора. Даниел Арсе-Лопез/ББЦ „Већ су ме мучили и тлачили, али ме неће ућуткати. Мој глас је једино… »

Вести дана »