Povezane vesti
Pljušte prozivke! Maja Berović poručila Seki da joj trebaju tablete za mršavljenje, Aleksićeva uzvraća žestoko: Daj mi…
Kurir pre 6 sati
Seka Aleksić sinoć je imala nastup u jednom beogradskom klubu, gde je čim je stigla privukla veliku pažnju svojim stajlingom. I dok su sve oči bile uprte u nju, pevačica je sa medijima razgovarala o aktuelnim temama, a onda je i odgovorila Maji… »
"Nek' mi da broj od hirurga, a ja ću njoj recept za rusku salatu": Pljušte prozivke između Maje Berović i Seke Aleksić
Mondo pre 6 sati
Pevačica Seka Aleksić rekla šta misli o izjavi Maje Berović. Pevačica Maja Berović nedavno je napravila pometnju odgovorima na kratka pitanja medija, među kojima se našlo i ono vezano za Seku Aleksić. Maju su pitali kome bi poklonila tablete za… »
"Bolje da mi da broj od hirurga": Maja Berović nudila Seki Aleksić tablete za mršavljenje, pevačica joj odgovorila: "Ja ću…
Blic pre 16 sati
Pevačicu Seku Aleksić zatekli smo pred večerašnji nastup u jednom beogradskom klubu, gde je došlo vidno raspoložena. Naime, Seka je blistala u crnoj uskoj kombinaciji, koja je naglašavala njen dubok dekolte, dok je preko imala crni kaput, a onda je… »
Vesti dana »
Počeo sneg u Beogradu: Nakon kiše pale i pahulje! Rhmz se oglasio: Sledeće nedelje sledi snežni haos u ovim delovima Srbije
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih
VJT: Saslušana dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje ispred FDU
Insajder pre 33 minutajoš 49 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 8 povezanih
Ne postoji vodovodni sistem u SAD-u koji može podržati gašenje požara
Al Jazeera pre 9 minutajoš 42 povezane