Povezane vesti
"Nek' mi da broj od hirurga, a ja ću njoj recept za rusku salatu": Pljušte prozivke između Maje Berović i Seke Aleksić
Mondo 10.01.2025
Pevačica Seka Aleksić rekla šta misli o izjavi Maje Berović. Pevačica Maja Berović nedavno je napravila pometnju odgovorima na kratka pitanja medija, među kojima se našlo i ono vezano za Seku Aleksić. Maju su pitali kome bi poklonila tablete za… »
Pljušte prozivke! Maja Berović poručila Seki da joj trebaju tablete za mršavljenje, Aleksićeva uzvraća žestoko: Daj mi broj od…
Kurir 10.01.2025
Seka Aleksić sinoć je imala nastup u jednom beogradskom klubu, gde je čim je stigla privukla veliku pažnju svojim stajlingom. I dok su sve oči bile uprte u nju, pevačica je sa medijima razgovarala o aktuelnim temama, a onda je i odgovorila Maji Berović… »
"Bolje da mi da broj od hirurga": Maja Berović nudila Seki Aleksić tablete za mršavljenje, pevačica joj odgovorila: "Ja ću…
Blic 10.01.2025
Pevačicu Seku Aleksić zatekli smo pred večerašnji nastup u jednom beogradskom klubu, gde je došlo vidno raspoložena. Naime, Seka je blistala u crnoj uskoj kombinaciji, koja je naglašavala njen dubok dekolte, dok je preko imala crni kaput, a onda je… »
Vesti dana »

(BLOG) Skupovi podrške studentima Bogdanu Jovičiću i Pavlu Cicvariću održani u više gradova
N1 Info pre 33 minutajoš 55 povezanih

Vadeful: Kršenje estonskog vazdušnog prostora od strane Rusije je neprihvatljivo
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih

"Nisam mogla da naslutim da ga poslednji put vidim" Prijateljica taksiste iz Čačka za čije ubistvo je osumnjičen glumac otkrila šta se dešavalo dan pre ubistva
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Sferopulos se ne oprerećuje rezultatom: "Moramo da unapredimo dosta stvari"
Sportske.net pre 13 minutajoš 40 povezanih