Povezane vesti

Pljušte prozivke! Maja Berović poručila Seki da joj trebaju tablete za mršavljenje, Aleksićeva uzvraća žestoko: Daj mi…

Pljušte prozivke! Maja Berović poručila Seki da joj trebaju tablete za mršavljenje, Aleksićeva uzvraća žestoko: Daj mi…

Kurir pre 6 sati
Seka Aleksić sinoć je imala nastup u jednom beogradskom klubu, gde je čim je stigla privukla veliku pažnju svojim stajlingom. I dok su sve oči bile uprte u nju, pevačica je sa medijima razgovarala o aktuelnim temama, a onda je i odgovorila Maji… »
"Nek' mi da broj od hirurga, a ja ću njoj recept za rusku salatu": Pljušte prozivke između Maje Berović i Seke Aleksić

"Nek' mi da broj od hirurga, a ja ću njoj recept za rusku salatu": Pljušte prozivke između Maje Berović i Seke Aleksić

Mondo pre 6 sati
Pevačica Seka Aleksić rekla šta misli o izjavi Maje Berović. Pevačica Maja Berović nedavno je napravila pometnju odgovorima na kratka pitanja medija, među kojima se našlo i ono vezano za Seku Aleksić. Maju su pitali kome bi poklonila tablete za… »
"Bolje da mi da broj od hirurga": Maja Berović nudila Seki Aleksić tablete za mršavljenje, pevačica joj odgovorila: "Ja ću…

"Bolje da mi da broj od hirurga": Maja Berović nudila Seki Aleksić tablete za mršavljenje, pevačica joj odgovorila: "Ja ću…

Blic pre 16 sati
Pevačicu Seku Aleksić zatekli smo pred večerašnji nastup u jednom beogradskom klubu, gde je došlo vidno raspoložena. Naime, Seka je blistala u crnoj uskoj kombinaciji, koja je naglašavala njen dubok dekolte, dok je preko imala crni kaput, a onda je… »

Vesti dana »