Повезане вести
"Оженио сам се у четрдесетој години, она је права жена за мене": Српски хармоникаш стао на луди камен са прелепом докторком, а…
Блиц 10.01.2025
Нашем најбољем хармоникашу, Александру Аци Софронијевићу, прошла година је променила живот. Аца Софронијевић се, наиме, оженио прелепом докторком Косаном, а сада је признао да је женидба дошла баш кад је требало. - Оженио сам се… »
"Женидба је дошла баш кад је требало" Софронијевић је на почетку пете деценије, а сад је проговорио о својој супрузи
Курир 10.01.2025
Музичар Александар Софронијевић сумирао је 2024. годину, те је отрио да му је била посебна, јер је стао на луди камен. Гостујући у емисији "Амиџи шоу" један од најпознатијих музичара на нашим просторима говорио је и о својој… »
Вести дана »
Јокиц́ев девети трипл-дабл за 11. тријумф страшног Денвера /видео/
Спутник пре 0 минутајош 26 повезаних
Данас углавном облачно и топлије него претходних дана, до 18 степени
Н1 Инфо пре 15 минутајош 11 повезаних
Две особе повређене у два удеса Хитна помоћ интервенисала и због ове групе болесника
Ало пре 55 минутајош 9 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Трамп одобрио план за мир између Русије и Украјине; Песков: Посао који мора да претходи састанку Путина и Трампа још није обављен
РТВ пре 55 минутајош 7 повезаних
„Немамо шта да кријемо“: Трамп потписао закон о објављивању досијеа Џефрија Епстајна
Нова пре 15 минутајош 10 повезаних