Povezane vesti
"Oženio sam se u četrdesetoj godini, ona je prava žena za mene": Srpski harmonikaš stao na ludi kamen sa prelepom…
Blic 10.01.2025
Našem najboljem harmonikašu, Aleksandru Aci Sofronijeviću, prošla godina je promenila život. Aca Sofronijević se, naime, oženio prelepom doktorkom Kosanom, a sada je priznao da je ženidba došla baš kad je trebalo. - Oženio sam se u četrdesetoj… »
"Ženidba je došla baš kad je trebalo" Sofronijević je na početku pete decenije, a sad je progovorio o svojoj supruzi
Kurir 10.01.2025
Muzičar Aleksandar Sofronijević sumirao je 2024. godinu, te je otrio da mu je bila posebna, jer je stao na ludi kamen. Gostujući u emisiji "Amidži šou" jedan od najpoznatijih muzičara na našim prostorima govorio je i o svojoj partnerki sa kojom se… »
Vesti dana »

(BLOG) Ultramaratonci put Brisela kroz Hrvatsku: Pešačenje do Novog Sada, 13. dan blokade RTS
N1 Info pre 59 minutajoš 36 povezanih

Neverovatan preokret! Otkrivamo šta donose kraj aprila i početak maja: Jedna pojava će vas veoma iznenaditi
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih

Triler u los anđelesu: Eron Gordon u poslednjem trenutku za pobedu Denvera nad Klipersima! (video)
Hot sport pre 4 satijoš 27 povezanih

Automobil uleteo u masu na festivalu u Vankuveru: Najmanje 11 osoba stradalo, više od 20 povređeno
Euronews pre 52 minutajoš 41 povezana