Povezane vesti
"Oženio sam se u četrdesetoj godini, ona je prava žena za mene": Srpski harmonikaš stao na ludi kamen sa prelepom doktorkom, a…
Blic 10.01.2025
Našem najboljem harmonikašu, Aleksandru Aci Sofronijeviću, prošla godina je promenila život. Aca Sofronijević se, naime, oženio prelepom doktorkom Kosanom, a sada je priznao da je ženidba došla baš kad je trebalo. - Oženio sam se u četrdesetoj godini… »
"Ženidba je došla baš kad je trebalo" Sofronijević je na početku pete decenije, a sad je progovorio o svojoj supruzi
Kurir 10.01.2025
Muzičar Aleksandar Sofronijević sumirao je 2024. godinu, te je otrio da mu je bila posebna, jer je stao na ludi kamen. Gostujući u emisiji "Amidži šou" jedan od najpoznatijih muzičara na našim prostorima govorio je i o svojoj partnerki sa kojom se venčao… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik o protestu: Zato smo i podržali studente, jer institucije ne rade svoj posao
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih

Vučić nakon sastanka sa Rusima: Građani, budite mirni, neće biti nestašica nafte
Jugmedia pre 1 satjoš 48 povezanih

Saobraćajna nezgoda u tunelu Munjino brdo na auto-putu Miloš Veliki, tri osobe povređene
RTS pre 18 minutajoš 29 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih