Povezane vesti

"Zorane moj, gde: Ideš?" Više stotina ljudi ispraća Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica neutešna

"Zorane moj, gde: Ideš?" Više stotina ljudi ispraća Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica neutešna

Blic pre 5 sati
Zoran Gole zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Porodica i prijatelji okupljaju se u kapeli kako bi ubijenog muškarca ispratili na večni počinak. - Zorane moj… »
"Jedan ga udario sekirom, drugi ubadao nožem": Danas sahrana Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica…

"Jedan ga udario sekirom, drugi ubadao nožem": Danas sahrana Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica…

Blic pre 7 sati
Zoran Gola zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Njega su dva momka izbola po stomaku i grudnom košu i time ga smrtno povredili, samo zato što ih je zamolio da ne… »
Zoran Gola iz Inđije danas će biti sahranjen: Zverski ubijen na Badnji dan, umro sinu na rukama

Zoran Gola iz Inđije danas će biti sahranjen: Zverski ubijen na Badnji dan, umro sinu na rukama

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Zoran Gola zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Njega su dva momka izbola po stomaku i grudnom košu i time ga smrtno povredili , samo zato što ih… »

Vesti dana »