Povezane vesti
"Zorane moj, gde: Ideš?" Više stotina ljudi ispraća Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica neutešna
Blic pre 5 sati
Zoran Gole zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Porodica i prijatelji okupljaju se u kapeli kako bi ubijenog muškarca ispratili na večni počinak. - Zorane moj… »
"Jedan ga udario sekirom, drugi ubadao nožem": Danas sahrana Zorana iz Inđije koji je ubijen na Badnje veče, porodica…
Blic pre 7 sati
Zoran Gola zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Njega su dva momka izbola po stomaku i grudnom košu i time ga smrtno povredili, samo zato što ih je zamolio da ne… »
Zoran Gola iz Inđije danas će biti sahranjen: Zverski ubijen na Badnji dan, umro sinu na rukama
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Zoran Gola zvani Mrki (44) koji je zverski ubijen na Badnji dan u Inđiji dok je sa sinom pekao ribu ispred kuće, biće sahranjen danas. Njega su dva momka izbola po stomaku i grudnom košu i time ga smrtno povredili , samo zato što ih… »
Vesti dana »
Snežna mećava pogodiće ove predele Srbije, evo i kada: Očekuje se da padne i do 30 cm snega
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih
Održana akcija „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Blokada prošla bez incidenata (FOTO; VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih
SAD uvele sankcije NIS-u; Vučić: traže potpuni izlazak ruskog interesa
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 69 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih