Povezane vesti
„Muškarci kuvaju, a ja uzmem čašu vina i dignem noge na sto“: Lepa Brena o praznicima u domu Živojinovića
Nova pre 2 sata
Poznata pevačica i njen suprug poznati su kao veliki gurmani, a ona je sada otkrila da su ljubav prema dobroj hrani i kuvanju preneli i na njihove sinove. Lepa Brena nedavno je priznala da su oko božićnih praznika i Nove godine u kuhinji porodice… »
"Diskreditovali su me": Lepa Brena otkrila nepoznat detalj iz privatnog života - u njenoj kući ovo rade samo muškarci: "To…
Blic pre 7 sati
Pevačica Lepa Brena nedavno je gostujući u jednoj emisiji progovorila o praznicima i otkrila da su u njenoj kući za kuhinju zaduženi mahom muškarci. Lepa Brena je tada otkrila da su Božićnu trpezu u njenom domu pripremali sinovi i suprug. - Moram… »
Lepa Brena priznala: Muškarci su zaduženi za kuhinju tokom praznika!
Svet plus pre 9 sati
Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, tradicionalno se provodi u krugu porodice uz bogatu trpezu, muziku i radosnu atmosferu. I dok mnoge domaćice preuzimaju glavnu ulogu u pripremi prazničnih obroka, u domu Lepe Brene situacija je potpuno… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 40 minutajoš 28 povezanih
Gasprom pod blokadom SAD: Šta su sekundarne sankcije koje se navode uz NIS
Forbes pre 51 minutajoš 69 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih