Povezane vesti

„Muškarci kuvaju, a ja uzmem čašu vina i dignem noge na sto“: Lepa Brena o praznicima u domu Živojinovića

„Muškarci kuvaju, a ja uzmem čašu vina i dignem noge na sto“: Lepa Brena o praznicima u domu Živojinovića

Nova pre 2 sata
Poznata pevačica i njen suprug poznati su kao veliki gurmani, a ona je sada otkrila da su ljubav prema dobroj hrani i kuvanju preneli i na njihove sinove. Lepa Brena nedavno je priznala da su oko božićnih praznika i Nove godine u kuhinji porodice… »
"Diskreditovali su me": Lepa Brena otkrila nepoznat detalj iz privatnog života - u njenoj kući ovo rade samo muškarci: "To…

"Diskreditovali su me": Lepa Brena otkrila nepoznat detalj iz privatnog života - u njenoj kući ovo rade samo muškarci: "To…

Blic pre 7 sati
Pevačica Lepa Brena nedavno je gostujući u jednoj emisiji progovorila o praznicima i otkrila da su u njenoj kući za kuhinju zaduženi mahom muškarci. Lepa Brena je tada otkrila da su Božićnu trpezu u njenom domu pripremali sinovi i suprug. - Moram… »
Lepa Brena priznala: Muškarci su zaduženi za kuhinju tokom praznika!

Lepa Brena priznala: Muškarci su zaduženi za kuhinju tokom praznika!

Svet plus pre 9 sati
Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, tradicionalno se provodi u krugu porodice uz bogatu trpezu, muziku i radosnu atmosferu. I dok mnoge domaćice preuzimaju glavnu ulogu u pripremi prazničnih obroka, u domu Lepe Brene situacija je potpuno… »

Vesti dana »