Повезане вести
Дркушић се отворио Русима: "Тренер је бирао друге опције..."
Спортске.нет 10.01.2025
Црвена звезда је силно желела Вању Дркушића, на крају је успела да га приволи да дође на позајмицу, али због мањак времена на терену и због неких других опција које је бирао Владан Милојевић, овај фудбалер је размишљао о… »
Вања Дркушић пред одласком из Црвене звезде: „Разочаран сам, али…“
Нова 10.01.2025
Вања Дркушић, штопер Црвене звезде, ближи се крају свог боравка у црвено-белом, пошто ће у наставку сезоне играти за Зенит, одакле је као позамљен играч стигао у Београд. Дркушић је у разговору за РБ Спорт из Русије прво упитан… »
"Разочаран сам, дошао сам у Звезду због Лиге шампиона, а играо само један меч"
Б92 10.01.2025
Вања Дркушић, фудбалер Црвене звезде, открио је да је разочаран статусом у клубу. Штопер Црвене звезде који је на позајмици из Зенита и репрезентативац Словеније, Вања Дркушић, дао је интервју за РБ Спорт, који ће сасвим… »
Вања дркушић разочаран учињеним у звезди: Дошао сам да играм ЛШ, а на терену сам био само један меч!
Хот спорт 10.01.2025
Могуће да би био најбоља штоперска опција да није било повреда! Црвена звезда је готово читавог лета након Европског првенства ‘јурила’ да потпише Вању Дркушића. На крају је успела да га доведе на позајмицу из Зенит, са којим… »
Дркушић: Огорчен нисам, разочаран јесам
Спорт клуб 10.01.2025
Вања Дркушић неће по добром памтити период у Црвеној звезди. Стигао је као велико појачање, а није се изборио за место стартера. Епилог је растанак неколико месеци пре него што је био првобитни план. Зенит га почетком фебруара… »
Вести дана »
Мали: „Гаранције за кредитну подршку младима у куповини прве некретнине повећане на 900 милиона евра“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 53 повезане
Топлотни талас у Србији и региону: Екстремне температуре до 39 степени и упозорења на пожаре
Наслови.аи пре 43 минутајош 63 повезане
(Видео) Најдраматичнији снимак земљотреса: Зграда нестаје у облаку дима, људи се грле јер нису успели да побегну, а младић трчи и снима апокалипсу
Блиц пре 22 минутајош 114 повезане
Драговић бљује ватру због арнаутовића! Хаос какав се не памти у Аустрији: "Понекад је једноставно боље ућутати! Остајем при ставу..."
Курир пре 2 сатајош 135 повезаних
Мило за драго: Русија протерала румунског конзула - велики сукоб Москве и Букурешта због дрона
Вечерње новости пре 7 минутајош 25 повезаних