Povezane vesti

Vanja Drkušić pred odlaskom iz Crvene zvezde: „Razočaran sam, ali…“

Vanja Drkušić pred odlaskom iz Crvene zvezde: „Razočaran sam, ali…“

Nova pre 4 sati
Vanja Drkušić, štoper Crvene zvezde, bliži se kraju svog boravka u crveno-belom, pošto će u nastavku sezone igrati za Zenit, odakle je kao pozamljen igrač stigao u Beograd. Drkušić je u razgovoru za RB Sport iz Rusije prvo upitan za razlog iz kog… »
"Razočaran sam, došao sam u Zvezdu zbog Lige šampiona, a igrao samo jedan meč"

"Razočaran sam, došao sam u Zvezdu zbog Lige šampiona, a igrao samo jedan meč"

B92 pre 5 sati
Vanja Drkušić, fudbaler Crvene zvezde, otkrio je da je razočaran statusom u klubu. Štoper Crvene zvezde koji je na pozajmici iz Zenita i reprezentativac Slovenije, Vanja Drkušić, dao je intervju za RB Sport, koji će sasvim sigurno izazvati polemike… »
Drkušić se otvorio Rusima: "Trener je birao druge opcije..."

Drkušić se otvorio Rusima: "Trener je birao druge opcije..."

Sportske.net pre 6 sati
Vanja Drkušić se vratio u Rusiju gde će igrati za Zenit do kraja sezone. Crvena zvezda je silno želela ovog fudbalera, na kraju je uspela da ga privoli da dođe na pozajmicu, ali zbog manjak vremena na terenu i zbog nekih drugih opcija koje je birao… »
Vanja drkušić razočaran učinjenim u zvezdi: Došao sam da igram LŠ, a na terenu sam bio samo jedan meč!

Vanja drkušić razočaran učinjenim u zvezdi: Došao sam da igram LŠ, a na terenu sam bio samo jedan meč!

Hot sport pre 7 sati
Moguće da bi bio najbolja štoperska opcija da nije bilo povreda! Crvena zvezda je gotovo čitavog leta nakon Evropskog prvenstva ‘jurila’ da potpiše Vanju Drkušića. Na kraju je uspela da ga dovede na pozajmicu iz Zenit, sa kojim ima tradicionalno… »
Drkušić: Ogorčen nisam, razočaran jesam

Drkušić: Ogorčen nisam, razočaran jesam

Sport klub pre 7 sati
Vanja Drkušić neće po dobrom pamtiti period u Crvenoj zvezdi. Stigao je kao veliko pojačanje, a nije se izborio za mesto startera. Epilog je rastanak nekoliko meseci pre nego što je bio prvobitni plan. Zenit ga početkom februara vraća u Rusiju… »

Vesti dana »